NEZAPAMĆEN UDARAC ZA EUROPSKI NOGOMET Prekidaju se i Liga prvaka i Europska liga?

NEZAPAMĆEN UDARAC ZA EUROPSKI NOGOMET Prekidaju se i Liga prvaka i Europska liga?

Španjolski nogometni prvak Barcelona objavio je u utorak kako će se njegova uzvratna utakmica osmine finala Lige prvaka protiv Napolija, koja je na programu u srijedu 18. ožujka na Camp Nou, igrati bez gledatelja zbog opasnosti od širenja koronavirusa.

Španjolsko ministarstvo zdravstva objavilo je kako se utakmice u kojima se očekuje dolazak navijača iz područja označenih kao visokorizična kada je u pitanju koronavirus moraju održavati bez gledatelja.

Dvoboj Barcelona - Napoli treća je utakmica Lige prvaka koja će se igrati bez gledatelja, još ranije je odlučeno kako će pred praznim tribinama večeras igrati Valencia - Atalanta te Paris SG - Borussia Dortmund u srijedu.

Sadržaj se učitava...

Katalonski radio danas donosi novu zabrinjavajuću informaciju da UEFA ozbiljno razmatra prekidanje natjecanja u Ligi prvaka i Europa ligi nakon osmine finala oba natjecanja.

Do prekida natjecanja trebalo bi doći nakon odigravanja uzvratnih susreta ovoga i sljedećeg tjedna, od četvrtka, 19. ožujka.

Ovoga tjedna na rasporedu su uzvratne utakmice osmine finala Lige prvaka. Danas igraju RB Leipzig - Tottenham (1:0 u prvoj utakmici), te susret bez gledatelja Valencia - Atalanta (1:4).

Sutra na Anfieldu igraju Liverpool i Atletico Madrid (0:1), te PSG - Borussia Dortmund (1:2), također pred praznim tribinama u Parizu.