Nevjerojatno je kako se Sammir sprda s Dinamom!

GNK Dinamo, Liga prvaka, Sammir, Dinamo, sprdanje, GNK Dinamo Zagreb, Sammir, Zoran Mamić, Sammir, NK Široki Brijeg, GNK Dinamo Zagreb, Sammir, getafe, Sammir, Sammir, Dinamo
Dok novinare izbjegava uz opravdanje kako mu klub brani da daje izjave, na Twitteru je otkrio koliko je, zapravo, zabrinut zbog svoje situacije.

Čini se da je Sammir definitivno odlučio potrošiti živce Dinamovih čelnika, navijača i svih onih koji su vjerovali u njega.

Podsjetimo, prije koji dan je navodno lagao Mamićima iJurčiću da mora na put, pa je opet uhvaćen u noćnom provodu. Nakon što je kažnjen udaljavanjem iz prve momčadi, jasno je i nedvosmisleno poručio na društvenoj mreži da mu je "pun k.... svega ovdje".

Klub tvrdi da Sammir više nije tema u Dinamu i da je odgovornost na Jurčiću jer "isključivo on odlučuje hoće li ga suspendirati". Trener Modrih brani Brazilca govoreći kako mu je žao, te da ga neće novčano kažnjavati jer mu je ovo najveća kazna. Napomenuo je i kako ga "nije suspendirao jer o suspenziji odlučuje klub, nego samo udaljio iz prve momčadi te do daljnjega neće konkurirati za sastav", a Brazilac, koji trenira sam u dvorani s Damirom Krznarom, ima većih briga od ovih.

Čini se da ga nije briga što, po svemu sudeći, neće nastupiti u susretu Reala i Dinama na Santiago Bernabeu, što mu je mjesto u momčad ‘ukrao' 15-godišnji Alen Halilović, što si je vjerojatno odgodio toliko željeni transfer u inozemstvo i eventualni, toliko puta spominjani poziv u hrvatsku nogometnu reprezentaciju.

Dinamov Brazilac srijedu je započeo porukom na Twitteru iz koje je vidljivo da su mu misli svugdje, samo ne tamo gdje bi trebale biti.

"Dobro jutro! Novi je dan, ali opet hladno! Brrrr, ja bih u Brazil, tamo je toplo!"

Sportski.net