Neuništivi Ivica Olić

Manchester U, Bayern, Ivica Olić, Ivica Olić, Ivica Olić, Ivica Olić, nogometaš, Njemački mediji, Ivica Olić
Neuništivi Ivica Olić uskoro će započeti svoju 18. profesionalnu nogometnu sezonu u karijeri

Pojedini njemački mediji krajem prošle sezone "pokopali" su profesionalnu karijeru Ivice Olića, a ovaj ih je nekoliko dana kasnije šokirao - igram i sljedeće sezone!

I ne samo to, Ivica je poslije izjavio da cilja oko 15-16 golova u sezoni, a danas je opet jedna od tema njemačkih medijima, jer je dobio dosta veliki prostor u visokotiražnom Bildu.

"Pokazat ću da godine uopče nisu važne, da mi neće biti nikakva prepreka". rekao je Olić koji će u rujnu proslaviti 36. rođendan.

"Sa svakim trenerom je drukčije. Neki više vole dodire s loptom, a neki više inzistiraju na trčanju. A neki, popu Van Gaala, vole tehnologiju, pa nam još ugrade i čipove ne bi li još preciznije izračunali tko kako radi na treninzima".

Otkrio je zašto nema toliko problema s ozljedama.
"Bundesliga je trkački najzahtjevnija, samo najspremniji mogu igrati, a to čini razliku. Ja sam uvijek pazio na svoje tijelo i zato imam manje problema od drugih. Ne želim si postavljati cilj do kada ću igrati, idem godinu po godinu, a ovu sezonu sigurno mogu odraditi na vrhunskoj razini", rekao je Ivica koji je još nešto otkrio:

"Na proljeće sam bio spreman igrati i na golu, samo da HSV ostane u ligi. No, cijelu karijeru igram napadača. Nisam krilo, moram biti u šesnaestercu i trener to zna, razgovarali smo o tome".

Na kraju je zaključio:
"Pokazat ću da godine nisu nikakva prepreka. Budem li se dobro osjećao, mogu zamisliti produženje ugovora, ali prvo želim mirnih godinu dana s HSV-om. Gladan sam, želim pobjeđivati, želim zabijati, i s 36 godina želim biti još bolji."