VIDEO  NENAD GAGRO Zrinjski će u Kupu nastojati otići do kraja

Nenad Gagro
Hercegovina.info

Nogometaši Zrinjskog s dvije pobjede otvorili su nastavak sezone u Premijer ligi, tako da u dobrom raspoloženju dočekuju ogled četvrtfinala Kupa BiH s ekipom Tuzla Citya.

„Nakon otvaranja nastavka prvenstva koje je bilo uspješno igramo utakmicu četvrtfinala Kupa. Domaćini smo ekipi Tuzla Citya i razumljivo je kako imamo velike ambicije. Mi ćemo nastojati otići do kraja u ovom natjecanju, pa ćemo vidjeti što će se dogoditi“, kazao je na konferenciji za novinare pomoćni trener Zrinjskog Nenad Gagro.

Tuzla City je proljetni dio prvenstva otvorio porazom 6:2 na Koševu, te domaćim remijem 0:0 u susretu sa Veležom.

„Gledali smo njihove dvije utakmice u prvenstvu, iako je bilo nekih izmjena u ovoj drugoj utakmicu u odnosu na prvu, a posebno u veznom redu. Dosta ih dobro poznajemo, radi se o ekipi koja je slična u odnosu na prvi dio sezone s par nekih ciljanih pojačanja. Kada kažem ciljanih to je znak da su to pojačanja u pravom smislu te riječi. Očekujemo još jačeg protivnika nego što je to bio u jesenskom dijelu prvenstva“, komentirao je Gagro.

Sadržaj se učitava...

Upravo je Gagro vodio Zrinjski u susretu 16. kola Premijer lige kada su Plemići svladali Tuzla City s 4:0.

„To je bila jedna druga situacija. Nama je bila situacija biti ili ne biti. Mi smo pod svaku cijenu morali pobijediti tu utakmicu. Naravno da će oni sutra biti puno oprezniji, možda su nas u tom trenutku i malo podcijeniti što se u srijedu neće dogoditi“, istakuo je Gagro.

Utakmica između Zrinjskog i Tuzla Citya igra se u srijedu u 16.30 sati uz izravan prijenos na programu RTV Herceg Bosne.