Nenad Gagro: Uz naše potpuno zalaganje i Božiju pomoć nadam se da ćemo ostati na vrhu

Nenad Gagro, juniori, HSK, Nenad Gagro, HŠK Zrinjski, juniori, Nenad Gagro, juniori, juniori HŠK Zrinjski, Stadion HŠK Zrinjski
Uspjeh je tim veći što je u ovoj sezoni nastala smjena generacija, i momčad čine uglavnom ulazna godišta. Sutra mladi Plemići putuju na jak međunarodni turnir u Italiju, a mi smo porazgovarali sa trenerom Nenadom Gagrom.

Možete li nam prokomentirati dosadašnji tijek juniorskog prvenstva?

Prije svega da pozdravim sve čitatelje vašeg portala.

Do sada smo odigrali deset kola u kojima smo zabilježili osam pobijeda i po jedan nerješen i jedan izgubljen susret. Druga smo ekipa po broju postignutih pogodaka i to je jedan od segmenata koji smo nastojali popraviti u odnosu na prošlu sezonu.

Da li ste zadovoljni igrom svoje momčadi?

Kada analiziram protekli period ne mogu biti ne zadovoljan do sada učinjenim, možda smo mogli i bolje s obzirom da smo svih pet izgubljeni bodova izgubili na domaćem terenu, mada treba reći da smo se u nekim utakmicama vraćali nakon vodstva protivnika od dva gola prednosti. Još bih ovdje istakao kako me u pojedinim utakmicama više od rezultata oduševio maksimalni pristup ovih dječaka i način na koji su branili boje našeg kluba!

Ove sezone je nastupila smjena generacija u juniorima, ali usprkos tome mladi Plemići su na čelu ljestvice?

Pa jeste, ove godine većinu ekipe čine dječaci ulaznog godišta, što nas čini najmlađom momčadi lige. Bez obzira na ovaj podatak uspjeli smo se svrstati u gornji dio tabele, a uz naše potpuno zalaganje i Božiju pomoć nadam se da ćemo tu i ostati.

Ima li netko od igrača koga bi izdvojili u dosadašnjem dijelu prvenstva?

Mi smo u dosadašnjem dijelu prvenstva funkcionirali kao kolektiv i to nam je dalo rezultat ovakav kakav jeste, a zasigurno da postoji određeni broj dječaka što skreću pažnju na sebe kako radom na treninzima tako i na samim utakmicama.

Slijedi putovanje u Italiju, ko vas čeka na tom jakom međunarodnom turniru?

U Italiju krećemo u ponedjeljak i tamo ostajemo sedam dana. Informacije koje smo dobili govore da se radi o jakom međunarodnom turniru koji se igra u spomen na Karola Wojtylu. Mi smo smješteni u grupu sa ekipama iz Italije, Slovačke i Mađarske. Zasigurno da će nam ovo biti jedno novo iskustvo, a mi ćemo dati sve od sebe da naš klub predstavimo na najbolji mogući način ali i da ovaj period iskoristimo za jedan mini pripremni ciklus kako bi nastavak prvenstva dočekali potpuno spremni.

Nakon toga nastavak prvenstva , mogu li Plemići ostati na čelu ljestvice?

Do kraja ove polu sezone ostalo je još pet kola. Sam pogled na tebelu govori da su nam ostale utakmice sa ekipama iz gornjeg dijela tabele, i tu ćemo na neki način vidjeti pravu mogućnost ove ekipe. Mišljenja sam da smo u posljednja tri, četri kola znatno podigli formu i da nam ova pauza nije došla u pravo vrijeme. Na nama je da nastavimo naporno raditi, da budemo skromni i ponizni a onda rezultat zasigurno neće izostati.

HERCEGOVINA.info