Nenad Gagro: Treba nam još 6 igrača!

NK GOŠK, NK GOŠK, NK GOŠK Gabela, NK GOŠK, NK GOŠK Gabela, Nenad Gagro, NK GOŠK, NK Gošk Dubrovnik, GOŠK

Toliko ih je otad i stiglo u Gabelu: lijevi bočni Hamza Mešanović (21) koji je došao iz mostarskog Veleža te veznjak Nikola Mojović (27), koji je posljednju sezonu igrao u banjolučkom Borcu.

Ipak trener Nenad Gagro ističe da je od jučer u sasvim drukčijoj poziciji.

 – Ni slučajno nije završeno sastavljanje ekipe, trebaju nam još dva krilna igrača, dva vezna i dva stopera. Neki dan je bila takva situacija, sad je novi uvid. Kod nas je u državi sve relativno, tako je i u mene u ekipi. Dražan Glibo i Lucas Ojeda Nahuel su otišli, neki igrači sami odustanu, ne mogu pratiti ritam, “nestanu preko noći”… Na nekim pozicijama se možemo nekako “pokrpiti”, ali dobro bi bilo ako bi mogli dovesti neke nove, iskusnije igrače. Ako ne, nije smak svijeta. Volio bih da imam još šest igrača i jaču, zdravu konkurenciju koja vodi k uspjehu. Znam da je predsjednik odgovoran i da će nastojati sve to odraditi, rekao je Nenad Gagro.

S druge strane po riječima predsjednika Luje Ilića, on je zasad zadovoljan kako se odvija sklapanje tima i same pripreme.

 – Mislim da ćemo imati dobru ekipu. Trener Gagro je zaveo disciplinu i odlično radi, ne dozvoljava opuštanje, pošten je i principijelan, kazao je Ilić.

O tom dijelu Gagro ističe:

 – Popusta nema, a rezultat će sve reći. Rezultat je jedina istina. Nastavit ćemo raditi dobro, od početka odmah tražiti što bolje rezultate, ali vidjet ćemo što su drugi napravili, sad ne možemo ništa sa sigurnošću tvrditi.

U prvom prijateljskom meču GOŠK je savladao juniore Širokog Brijega (4:0), a u subotu (18 sati) će u Gabeli igrati sa Čapljinom 2×60 minuta i testirati svoje dvije postave. Gabeljani će na Kupres 22. srpnja, a u osam dana će odigrati i dvije prijateljske utakmice. Dogovoren je susret s Tomislavom 24. srpnja (vjerojatno u Tomislavgradu), a 28. srpnja će igrati s Posušjem u Posušju.

GOŠK će u 1. kolu Prve lige FBiH, koja starta 10. kolovoza, igrati u Hadžićima s Radnikom, u 2. kolu su domaćini Slavenu iz Živinica, potom idu Travniku, da bi u 4. kolu dočekali Igman. U 5. kolu će s Čapljinom igrati gradski derbi u Bjelavama. Er.B.

Dnevni list