Nenad Gagro i Teo Krešić : Vojnici HŠK Zrinjski

Stadion HŠK Zrinjski, Nenad Gagro, Teo Krešić

Danas je HŠK Zrinjski raskinuo suradnju s trenerom Harijem Vukasom. Nakon niza loših rezultata ovo je bio logičan potez kluba koji je klupu do kraja ove sezone povjerio trenerima iz svoje škole. Tako će prvi tim voditi Nenad Gagro, a njegov pomoćnik bit će Teo Krešić. Nenad i Teo bili su nogometaši HŠK Zrinjski poznati po tome da su u svakoj utakmici ginuli za sveti dres. Tu svoju vrlinu i ljubav prema Zrinjskom prenijeli su i u Omladinsku školu gdje su uspješno radili. Vrijedi istaći da su njih dvojica sjajno surađivali u Omladinskoj školi HŠK Zrinjski i rezultat toga su dvije juniorske titule.

Prigodom jednog razgovora s Nenadom Gagrom on je rekao: "Mi smo vojnici voljenog kluba, uvijek se podređujemo seniorskom uspjehu, i jednako dijelimo sreću nakon svakog osvojenog naslova"!!!

Sve je rečeno u prvoj rečenici i ne može nitko voljeti Zrinjski kao njegova djeca, a Nenad i Teo jesu i bit će bez obzira koliko trajala njihova epizoda na klupi Plemića. Mi se nadamo da će ona trajati dugo i želimo im svu sreću ovoga svijeta u misiji vraćanja Zrinjskog tamo gdje mu je mjesto.

HERCEGOVINA.info