Nemanja Bilbija sjajno iskoristio priliku u Južnoj Koreji: Bivši Plemić strijelac u dvije posljednje utakmice

Stadion HŠK Zrinjski, fk zvijezda 09, Nemanja Bilbija, Stadion HŠK Zrinjski, Nemanja Bilbija, Stadion HŠK Zrinjski, Nemanja Bilbija, HŠK Zrinjski, Nemanja Bilbija, HŠK Zrinjski, Nemanja Bilbija, HŠK Zrinjski, Nemanja Bilbija, HŠK Zrinjski, Nemanja Bilbija, HŠK Zrinjski, Nemanja Bilbija, Zrinjski, Nemanja Bilbija, Stadion HŠK Zrinjski

U tekućoj sezoni Zrinjski imao velikih problema sa napadačkom igrom, pa se navijači mostarskog kluba često prisjete vremena kada je dres Plemića nosio Nemanja Bilbija.

Bilbija je krajem prošle godine iz Zrinjskog prešao u južnokorejski Gangwon, a za Mostarce je u 100 nastupa postigao 44 gola, upisao 26 asistencija, te klupsku vitrinu obogatio sa tri naslova prvaka.

Sjajni ofanzivac nije dobio puno prigoda za igranje u Južnoj Koreji sve do posljednjih 20-ak dana. U posljednja tri susreta Bilbija je dva puta odigrao 90 minuta, dok je jednom zamijenjen u 66. minuti susreta.

U nedjelju je njegova momčad odigrala 2:2 protiv Pohanga uz jedan gol Bilbije. On je bio strijelac i tjedan dana ranije kada je Gangwon poražen s 2:1 od Ulsana.

Bilbija je tako pokazao kako se radi o kvalitetnom nogometaša koji se ako nastaviti s dobrim igrama u Južnoj Koreji može nadati i pozivu izbornika Roberta Prosinečkog.