Nekoliko tisuća torcidaša u Maksimiru

- Već smo navikli na probleme i loše rezultate posljednjih nekoliko godina. Nešto bi se moglo pokrenuti, mi vjerujemo i Vjerujemo u momčad koju predvodi kapetan Srđan Andrić slijedimo ga gdje god možemo stići. Ne bojimo se batina ni protivničkih navijača. Pokazali smo to u Žilini kad nas je nepravedno prebila i premlatila slovačka policija. Boli me odnos nekolicine igrača prema dresu koji nije zaslužio ovako loše igre i sramotne poraze od lokalnih klubova - ispričao je Tiho koji je u Hajdukovu navijačkom dresu ubilježio više od 100-tinjak gostovanja.

Uoči završnice Hrvatskog kupa i današnjeg obračuna s vječnim rivalom Dinamom zaboravljaju se problemi i neslaganja s Upravom.

- Očekivanja su uvijek uoči Dinama maksimalna. Vjerujemo u momčad koju predvodi kapetan Srđan Andrić. Ne bojimo se Dinama, možda tek suđenja. Kad bismo se vratili godinu dana unatrag i vidjeli kakvo nas je suđenje pratilo, mogli bi snimiti zanimljiv film. Znam da ćemo u Zagrebu odigrati vrhunsku partiju, mi ćemo s tribina dati svoj doprinos kao i svaki put do sada - kazuje Ojdanić.

Paklena i vruća podrška sa sjeverne tribine prenijet će se i na maksimirski stadion. Danas se u Zagrebu očekuje dolazak fanova iz cijele Hrvatske. Osim vjere u povoljan rezultat, Hajdukove pristaše očekuju konsolidaciju kluba koji dogodine slavi stoti rođendan.

- U Maksimiru će nas biti više od dvije tisuće, to je pola od maksimirskih rekorda, ha, ha, ha... Znamo kako Zagrepčani ne pohode rado stadion njihova voljenog kluba. Uvijek je Hajduk, ukupno gledano, imao veću i bolju podršku u ovim dvobojima.

- Tek u Splitu ćemo napraviti pravu feštu, samo da igrači ostvare povoljan rezultat za uzvrat. Možda će ova utakmica obilježiti našu budućnost. Trofej pobjednika Kupa ne bi bio loš zamah ususret stotoj obljetnici kluba kada se očekuje prekid Dinamove dominacije u HNL-u - ispričao je Marino sa Sućidra, kvarta iz kojeg dolazi veliki broj najžešćih navijača Bijelih.

slobodna dalmacija