Nedjeljni derbi između Hajduka i Dinama mogao bi biti odgođen!

hajduk - dinamo
Naime, povjerenik za natjecanje hrvatske lige Josip Brezni poslao je u utorak obavijest klubovima u kojoj navodi da je moguća odgoda utakmice za 10. kolovoza, piše Jutarnji list.

No, kad god se utakmica igrala, poznato je da će glavni sudac biti Mario Zebec (Cestica), a pomagat će mu linijski suci Miro Grgić (Osijek) i Borut Križarić (Čakovec) te četvrti Igor Križarić (Čakovec). Što je razlog moguće odgode najiščekivanijeg dvoboja 2. kola domaće lige?

To su prije svega europske obveze oba kluba, Dinama u Ligi prvaka i Hajduka u Europskoj ligi. Ako Dinamo prođe Vardar, u 3. pretkolu bi protiv Dinama iz Tbilisija mogao igrati već u utorak, dakle samo dva dana nakon derbija. Hajduk će, pak, u četvrtak igrati u 3. pretkolu, dakako ako prije toga u uzvratu pred svojim navijačima izbaci rumunjski CSMS Iași.

U svakom slučaju, ulaznice za derbi su u prodaji, a vrijedit će i za novi termin ako u nedjelju ne bude utakmice. Oni koji u eventualnom novom terminu ne budu mogli na utakmicu, a kupili su ulaznicu, dobit će povrat novca.