Nebojša Popović: Napokon mi se ostvarila želja da obučem dres Zrinjskog

U Zrinjski je dolazio na probu, zadovoljio struku, ali na kraju se tom transferu isprječila administracija i ne dogovor njegovog bivšeg kluba Travnika sa Plemićima. Popović je konačno stavio potpis na ugovor, a na njemu se dalo primjetiti sjajno traspoloženje nakon toga. Evo što je nakon toga izjavio za naš portal:

Evo konačno nakon nekoliko pokušaja došao si u Zrinjski?

Napokon se i to desilo. Prve godine sam bio na probi i prošao sam tu probu, ali se klubovi nisu mogli dogovoriti. Drugu godinu Travnik me nije htio pustiti, ali evo ovaj treći put je sretan i konačno sam potpisao za Zrinjski.

Na koliko si potpisao ugovor?

Potpisao sam na dvije godine?

Tvoja želja je već odavno bila da dođeš u Zrinjski?

Jeste, evo već nekoliko godina želim u Zrinjski i zaista sam presretan što se to i ostvarilo.

Evo u Mostaru si već nekoliko dana, pa kako ti se čini grad?

Grad je super, momci su me u svlačionici super prihvatili i mislim da je sve sjajno.

Kako ti se čini ova poprilično nova momčad Zrinjskog?

Mislim da su ovi novi igrači odlični, a i ovi koji su ostali su dobri tako mislim da smo sada jedna super ekipa koja će se boriti za sami vrh?

Zrinjski je prošlu sezonu bio prilično tanak u napadu, sada je tvojim dolaskom konačno došao pravi napadač. Što ti možeš poručiti navijačima?

Ja poručujem navijačima da ću se potruditi da opravdam očekivanja, da dam sve od sebe i da budem što bolji, a ako uz to budem imao i malo sreće da će biti i puno golova, a samim time i slavlja sa Ultrasima koje izuzetno cijenim kao najbolje navijače na ovim prostorima.

HERCEGOVINA.info