Navijači Željezničara napali kamenjem navijače Goška samo zato što su Hrvati

crna kronika, pljačka, samoubojstvo, policija, ubojstvo, ubojstvo, Bihać, pucnjava, Sarajevo, ranjavanje, lopovi, sušnica, Široki Brijeg, ubojstvo, lov, Donji Mali Ograđenik, interpol, neser keljmendi, pljačka, Mostar, otpad, krađa, Mostar, tučnjava, kolodvor, Mostar, prometna nesreća, Mostar, ranjavanje, ubojstvo, malonogometni turnir, Tomislavgrad, ubojstvo, istraga, omiš, cetina, leš, krađa, studenci, Ljubuški, maloljetnica, samoubojstvo, biograd, manijaci, GOŠK Gabela, ivan sedlo, prometna nesreća, autocesta, Srbija, prometna nesreća, Metković, pogibija, irma aljević, smrt, djevojka, prometna nesreća, Mostar, pogibija, Tomislavgrad, Split, dinamit, Orašje, stepenice, pad, pogibija, Tomislavgrad, krađa, MUP ZHŽ, Mostar, Široki Brijeg, prometnica, lukavac, samoubojstvo, Facebook, pokušaj samoubojstva, Travnik, policija, Mostar, samoubojstvo, prijetnja, policija, Mostar, karlo sesar, odvjetnik, novinarka, ubojstvo, Split, glazba, samoubojstvo, Posavina, prometna nesreća, pogibija, au
... iz Sarajeva, potvrdio je Srni predsjednik navijača ovog kluba Nikola Raič. On tvrdi da je kombi, u kome se nalazilo 12 navijača, kamenjem napalo dvadesetak napadača, koji su čekali u zasjedi odmah nakon izlaska iz tunela na Ivan-sedlu, te dodaje da su Gabeljani jedva izvukli živu glavu.

"Gošk" je igrao sa "Olimpikom" iz Sarajeva i sve se završilo bez incidenata, ali Raič sumnja da napadači pripadaju navijačkoj grupi ''Manijaci'', koja bodri "Željezničar" iz Sarajeva.

"Napadnuti samo samo zato što smo Hrvati. Naše ponašanje na utakmici u Sarajevu bilo je najnormalnije. Mi smo tek ove godine ušli u Premijer ligu i nemamo ni s kim nerasčišćenih računa. Ovo je bio revanšizam i trebalo je napraviti teški incident zbog onoga što se desilo u Banjaluci, pa su se htjeli iživiti na nama", tvrdi Raič.

On smatra da se namjerno žele proizvesti incidenti i stvoriti nacionalni sukobi.

"Zasuli su nas kamenjem, izašli na put. Ogromno kamenje su bacali na vozilo i posebno prema vozaču. Jedan kamen od nekoliko kilograma, srećom, udario je u štok vrata u visini moje glave i pogodio me u leđa. Samo sam zalegao i dodao gas, a oni su upalili bengalke da ubace u vozilo i zapale nas", ispričao je Srni Raič, koji je bio i vozač kombija.

Navijači "Goška" u međuvremenu su pozvali policiju koja, kažu, nije krenula na mjesto događanja, već su izjave dali u policiji u Konjicu.

U Policijskoj postoaji Konjic potvrđeno je da je napad u nedjelju uvečer prijavljen i da je policija poduzela sve potrebne mjere da bi pronašla napadače.