Navijači dočekali hrvatske reprezentativce: Ovacije Biliću!

Tek se nekoliko igrača zaustavilo ispred novinara i navijača. Većina ih nije bila raspoložena, očito su još uvijek pod šokom novog dramatičnog, ali ponosnog ispadanja s Eura.

Navijači su skandirali Mandži, Srni i ostalima, a najviše je euforije izazvao Slaven Bilić. On se i najviše podružio s navijačima koji su skandirali njegovo ime. Dobio je Bilić ovacije i podijelio autograme najmlađima, piše Večernji list.

- Idem pozdraviti djevojku, mamu, djecu i psa, a u ponedjeljak putujem u Moskvu sa cijelim stožerom - rekao je Bilić.

Iako umorni od svega, utakmica, tuge, puta, reprezentativci su smogli snage za par riječi.

- Išli smo napraviti posao, ali evo tako stvari ispadnu u životu. Sve nam se poklopilo, a ova generacija je zaslužila prolaz u četvrtfinale. Odlučivalo se do zadnje sekunde, doveli smo svjetske prvake na rub ispadanja. Mogli smo puno više, a ja sam dao sve od sebe ono što sam odigrao - rekao je Pranjić i dodao:

- Zadovoljan sam onim što sam odigrao, ali mislim da sam mogao više igrati.

Kapetan Dario Srna i dalje je u tmurnom raspoloženju...

- Danas nam je još gore nego jučer, bili smo tako blizu, ali ispalo je ovako. Ponosan sam što sam kapetan ove reprezentacije i imamo još posla i idemo dalje.

Niko Kranjčar pohvalio je navijače, javlj Večernjak.

- Stvarno su dečki igrali odlično, navijači su bili sjajni, dali su sve od sebe kao i igrači, ali tako je to...

Igrači su se odmah razišli, neki otišli autobusom, neke je dočekala obitelj, mame, djevojke, prijateljice...

Šteta što je oproštaj od izbornika nakon sedam godina bio pomalo tužan, zaslužili su na ovom Euru i bolji rezultat, ali život ide dalje. Čekaju nas nove kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo i nove utakmice već u rujnu. Veselimo se...