Nastavljen malonogometni turnir u Krehin Gracu

malonogometni turnir, Krehin Gradac, Krehin Gradac, malonogometni turnir, malonogometni turnir, Krehin Gradac, malonogometni turnir, Krehin Gradac, malonogometni turnir, Krehin Gradac, Krehin Gradac, malonogometni turnir, Krehin Gradac, malonogometni turnir, finale
U prvom susretu sastale su se ekipe Odiseja 97/Stefan d.o.o. - MNK Seljak Livno, a utakmica je završena rezultatom 7:4. Strijelci za Odiseju/Stefan d.o.o. bili su Marko Vlaho 3, Stanislav Vasilj 2, te po jedan Ante Čilić i Gabrijel Jerković. Za MNK Seljak su pogodili Marko Mađar, Marko Kvesić, Ivo Krišto i Dalibor Omazić.

U drugom susretu snage su odmjerile ekipe Caffe barPodbrdo - Pizzeria Primavera Mostar, a utakmica je završena rezultatom rezultatom 3:0. Pogotke za Caffe bar Podbrdo dali su Leon Kozarić, Josip Dugandžić i Vinko Lauc

U trećem susretu sastale su se ekipe MNK Tići - Hvidra Mostar, a utakmica je završena rezultatom 2:1. Golove za MNK Tići dali su Ivan Bubalo i Zvone Ćavar, dok je jedini zgoditak za Hvidru postigao Vedran Marić.

Turnir se nastavlja večeras zanimljivim utakmicama kad će nastupiti poznati malonogometaši reprezentativci BiH i Hrvatske.

21:00 auto skola Start --- Korak/Bata comerc

22:00 Dado transport/Trn Wwin --- Union Foods

23:00 Optika Bevanda --- mjesna zajednica Krehin Gradac