Nastavlja se "utrka" Brotnja i Troglava

Druga liga Jug: NK Brotnjo - NK Troglav 1:0
Brotnjo je na domaćem terenu savladalo FK Lokomotiva iz Mostara rezultatom 1:0, a Troglav je u Posušju slavio rezultatom 2:1. Budući da su obje momčadi upisale nove pobjede Livnjaci su sačuvali dva boda prednosti ispred Brotnja.

Do pobjede na Barama protiv Lokomotive Brotnjo je došlo teže nego što se moglo očekivati. Domaći nogometaši od samog početka susreta imali su inicijativu i stvarali kakve takve prilike, ali Lokomotiva se, bez obzira na poziciju na ljestvici, pokazala kao čvrsta i dobro organizirana momčad.

Sredinom prvog poluvremena vrataru Šuti su zaprijetili Tomislav Puljić i Boris Pehar, no njihovi udarci odlaze preko gola. Lijepu priliku za pogodak imao je i Miloš, Ivan Puljić lijepo je ubacio loptu s desne strane koja dolazi do Miloša, ali i njegov udarac odlazi preko gola, tako da su mreže u prvom poluvremenu mirovale.

Miloš se i u drugom poluvremenu ponovno našao u šansi, ovaj put ga je lijepo uposlio Skoko, no njegov udarac pogađa gredu. Obrana Lokomotive odolijevala je do 66. minute, kada loptu s vrha šesnesterca Pehar šalje u mrežu Šute i postavlja konačnih Brotnjo-Lokomotiva 1:0.

HNK Brotnjo-Čitluk: Džida, I.Puljić, Miletić (od 84. Pavlović), Miličević, Čilić, T. Puljić, Soldo (od 46. Skoko), Badalić, Pehar, Vlaho, Miloš (od 80. Bevanda). Trener: Tihomir Miloš.

FK Lokomotiva: Šuta, Kalajdžić, Razić, Čopelj (od 31. Šahović ), Kovačević (od 37. Soldin), Ćorić, Hušić (od 46. Elezović), Bešo, Stupac, Balalić, Mazreku. Trener: Adis Obad.

U slijedećem kolu Brotnjo ide na gostovanje u Višiće a Troglav u Livnu dočekuje momčad Stoca.


citluk.ba