Naš Hajduk: 'Tražimo zaštitu od izrečenih prijetnji, kleveta, uvreda, objeda i najnižih prozivki'

naš hajduk, udruga Naš Hajduk, Zdravko Mamić

Zaštitu od izrečenih prijetnji, kleveta, uvreda, objeda i najnižih prozivki potražit ćemo na sudu," navodi se u priopćenju udruge Naš Hajduk kojim se reagira na Mamićev istup.

Kako se navodi u priopćenju, Naš Hajduk predstavlja vrijednosti koje su dijametralno suprotne svemu onome što simbolizira Mamić i, kako je navedeno, "njegova klika i potpuno je jasno zašto se osjeća ugrožen idejama poput demokracije, transparentnosti, zakonitosti i časti."

"Pozivamo pravnu državu i represivni aparat da na prijetnje upućene od strane optuženika za teški gospodarski kriminal i osobe sklone nasilju reagiraju jednako revno i na jednak način kao u nedavnim situacijama, stoji u priopćenju udruge Naš Hajduk.

Udruga poziva svoje članove da na ove prijetnje odgovore na najbolji način - pojačanim oprezom te još jačom aktivnosti na planu demokratizacije i vraćanja hrvatskog nogometa onima kojima i pripada - hrvatskom narodu.

"Učlanjujte se više nego ikada, kupujte pretplate više nego ikada i sudjelujte u projektu pod sloganom "ZA SVA VRIMENA" više nego ikada!" poručuje udruga Naš Hajduk.

"Ovaj napad (Mamićev) samo je još jedan dokaz da smo na pravom putu. Zaustavljanja nema," zaključila je udruga Naš Hajduk.