Nardin Mulahusejnović: Zrinjskom želim sve najbolje, a nadam se da ću se tamo vratiti

Nardin Mulahusejnović , NK GOŠK Gabela, HŠK Zrinjski, Nardin Mulahusejnović , NK GOŠK, Nardin Mulahusejnović , Stadion HŠK Zrinjski, Nardin Mulahusejnović , HŠK Zrinjski
Prvo je zabio gol u pobjedi protiv GOŠK-a iz Dubrovnika (2:1), a onda zakucao loptu u mrežu Hajduka (2:1) na Memorijalu Andrije Ankovića. Već Pod Bijelim brijegom je zabio Zrinjskom, a protiv Čelika prošlog vikenda postigao nova dva gola.

- Bila je teška utakmica, čestitam suigračima na borbi i pobjedi. Nismo trebali ispustiti vodstvo, ali tako je u nogometu, dođe pad koncentracije i slabiji intervali igre. Morali smo se na poluvremenu "vaditi", to nam je i šef rekao, dali smo maksimum za trijumf, kaže Nardin Mulahusejnović.

- Drago mi je zbog mojih pogodaka, pogotovo što je ekipe pobijedila. Svaki put želim dati više od sebe i da napredujem. Volio bih nastaviti sa serijom golova, ali najbitnije je da momčad pobjeđuje i osvaja bodove, dodao je.

Mulahusejnović je ostvario brzi napredak kroz natjecanja. Iz juniora Bratstva je zaigrao za prvi tim i svojim golovima mu pomogao prošle sezone da ostvari ostanak u Prvoj ligi FBiH. To su prepoznali u Zrinjskom i dali mu jednogodišnji ugovor.

- U Zrinjskom mi je dosad bilo prelijepo, atmosfera je super, a sve oko i u klubu odlično. Nisam se nametnuo i normalno je da svaki igrač koji ne igra bude nezadovoljan s tim. Tražio sam posudbu i dobio je. Zrinjskom želim sve najbolje, a nadam se da ću se tamo vratiti.

Ipak posudba je bila pametna odluka...

- Htio sam više igrati. I ja sam ispunjeniji, drago mi je što je ovako dobro krenulo. Želim dalje napredovati i popraviti sve segmente svoje igre.

U isto vrijeme igra za tim koji je pod pritiskom borbe za ostanak.

- GOŠK mi se čini kao super sredina, zadovoljan sam. Imamo odličnu atmosferu u svlačionici, kao obitelj smo, igramo jedan za drugog i klub, a to će nam donijeti rezultat, smatra Mulahusejnović.

Sljedećeg vikenda GOŠK će ugostiti Vitez gdje imaju priliku dodatno se pomaknuti k ostvarenju cilja.

- Neće biti lagano, ali vjerujem u svoju momčad i mislim da možemo pobijediti. Mi imamo svoj cilj, ostanak u ligi, ali idemo od utakmice do utakmice dati svoj maksimum i probati pobijediti. Poštujemo sve, ali nikog se ne bojimo, rekao je Nardin Mulahusejnović.

"Vitez shvatiti kao zadnji meč"

Poslije odgode kola, Gabeljani se pripremaju za dvoboj s Vitezom tek za vikend.

- Dobro nam je došlo da se ekipa oporavi, više psihički, nego fizički jer smo imali tešku utakmicu, vrijedna 6 bodova. Sigurno da će dobro doći dodatni odmor da se pripremimo. Bilo je i nekih sitnih ozljeda za što će jako dobro doći dodatna tri dana. Vitez ćemo shvatiti kao da nam je zadnja utakmica u prvenstvu jer ako ih imalo podcijenimo neće biti dobro, poručio je Dudić.

Dudić: Za Mulahusejnovića sam posebno zvao

Trener Feđa Dudić je posebno htio Mulahusejnovića u igračkom kadru GOŠK-a.

- Poznavao sam ga još dok je igrao za Bratstvo iz Gračanice i to je jedini igrač zbog kojeg sam osobno nazvao trenera Blaža Sliškovića i pitao ga za posudbu. Vidio sam da nije u prvom planu, a poznavao njegove kvalitete. Imam jako visoko mišljenje o njemu i zasad se on odlično pokazuje, kazao je Dudić o napadaču Lavova.

Mulahusejnović se priključio GOŠK-u tijekom priprema u Međugorju.

- Trebalo mu je malo vremena da se upozna s ekipom i načinom rada. Međutim momci su ga jako dobro prihvatili i mislim da je pun pogodak za nas, ali i za njega, jer u Zrinjskom ne bi igrao. To je odličan primjer za sve igrače da ne trebaju bježati od posudbe. Ne trebaju imati predrasude, pogotovo mladi igrači. Ovdje je već iskočio u prvi plan, dva kola, tri gola. Momak radi pošteno, vrlo je zahvalan igrač i mislim da je pred njim jako velika karijera.

Piše: Ersan Bijedić, [email protected]