Najbolji strijelac HŠK Zrinjski i BiH lige vraća se u Hajduk!

Najbolji strijelac HŠK Zrinjski i BiH lige vraća se u Hajduk!
Lendrić je nakon zadnjeg kola najbolji strijelac lige sa 16 postignutih golova, a svoju konkurenciju ostavio je dva gola iza sebe. U posljednjem kolu Zrinjski je sa 3:0 pobijedio Drinu na domaćem terenu, a svoj obol pobjedi dao je i napadač Hajduka koji je postigao treći pogodak za konačnu potvrdu uspješne sezone u susjednoj BiH, piše dalmacijanews.

Lendrić je još na početku prošle sezone tražio od Hajduka da ga pošalje na posudbu vidjevši da na Poljudu neće imati mnogo prilika. Odlazak u Zrinjski bio je za njega pun pogodak. Afirmirao se u prvoj momčadi i postao prvi topnik lige iako njegov klub nije zabilježio zapažene rezultate. Sada se vraća na Poljud gdje će tražiti svoju priliku. Prije toga priključio se mladoj reprezentaciji koja se u Međugorju priprema za nadolazeću utakmicu s Gruzijom. Nakon što odradi utakmicu s reprezentacijom u Dugopolju ostat će u Splitu gdje će s novom upravom Hajduka razgovarati o daljnjim potezima. Sam Lendrić često naglašava kako mu je samo važno konstantno igrati.


Imam dosta ponuda

- Sjećam se još dok sam bio u Splitu kako je Modrić govorio da mu je više koristila jedna godina igranja u BiH, nego tri godine u Hrvatskoj. Ovdje sam naučio puno toga, igra se puno grublje i s više kontakta. Nadam se kako će mi ovo iskustvo pomoći u nastavku karijere. Ne želim se hvaliti, ali ponuda zaista imam. Još ne znam gdje ću nastaviti, ali glavno mi je da igram. Ne želim sjediti na klupi, zbog toga sam otišao iz Hajduka. Neću biti igrač koji će dobivati priliku s vremena na vrijeme. Izborio sam se za svoje mjesto u Zrinjskom, tako se želim izboriti i u novom klubu. Nemam namjeru grijati klupu na Poljudu, nego ću naći sebi klub u kojem ću igrati. Mlad sam i želim se dokazivati. Spreman sam ići bilo gdje u želji da napredujem - izjavio je Lendrić nedavno za klupsku stranicu Zrinjskog