FOTO  Najava utakmica DFA lige Mostar za naredni vikend

DFA liga
Najzanimljivija utakmica ovoga dana natjecanja trebala bi biti odigrana na terenu broj 2 u 14:00 sati gdje se sastaju prvoplasirana ekipa HŠK Zrinjski Bijeli protiv drugoplasirane ekipe ŠN Sport Talent, kod godišta 2007.

Drugi dan DFA lige 29.01.2017. godine (nedjelja) svoje utakmice će odigrati godišta 2006., 2008. i 2009. Kao i prvi dan sve utakmice se igraju na terenima Arena Sport Centra u Mostaru, a izdvojili bi utakmicu kod uzrasta 2006. koja se igra na terenu broj 1 u 10:00 sati između HŠK Zrinjski Bijeli trenutno drugoplasirane momčad koja je skupila 21 bod i ekipe NK Mostara koja je 4. mjestu sa skupljenih 15 bodova, ali i sa 3 utakmice manje od drugoplasirane i prvoplasirane ekipe.

Kod godišta 2008. vjerojatno će zanimljiva utakmica biti između trenutno prvoplasirane ekipe ŠN Sport Talent koja je skupila 24 boda i trećeplasirane ekipe ŠF Fortuna koja je skupila 21 bod. Ova utakmica je na rasporedu u 10:40 sati na terenu broj 1.

Kod godišta 2009. najzanimljivija utakmica trebala bi biti odigrana na terenu broj 2 u 15:20 sati gdje se sastaju ekipe HŠK Zrinjski Bijeli trenutno jedine neporažene ekipe u ovom godištu koja je skupila 18 bodova i trenutno drugoplasirane momčadi UniSport Stolac koja je skupila 9 bodova, ali i koja ima utakmicu više od HŠK Zrinjski Bijeli. Ukoliko momčad HŠK Zrinjski Bijeli svlada ekipu UniSport Stolac ili pak utakmica završi bez pobjednika momčad HŠK Zrinjski Bijeli će definitivno biti prva i plasirati se na završni turnir u Sarajevo koji će se održati na proljeće. Kod ovog godišta na završni turnir već se plasirala momčad AF Sporting iz Sarajeva koja se natjecala u regiji Sarajevo.

Kompletni parovi i satnice DFA lige za naredni vikend možete pogledati na vrhu ovoga teksta.

HERCEGOVINA.info