Najava utakmica 1/4 finala nogometnog Kupa BiH

Parovi 1/4 finala Kupa BiH su:

HŠK Zrinjski - NK Čelik 03. studeni u 17.00 (Dragan Skakić)

FK Sarajevo - HNK Široki Brijeg 03. studeni u 17:00 (Radoslav Vukasović)
NK Željezničar - HNK Branitelj 04. studeni u 17:00 (Goran Paradžik)
FK Olimpic - FK Sloboda 04. studeni u 13:30 (Vladimir Dominković)

HŠK Zrinjski - NK Čelik

HŠK Zrinjski je u teškoj situaciji u Premier ligi BiH, i mnogi spas sezone vide u kupu, a prepreka Plemićima u 1/4 je NK Čelik. U Zrinjskom su svjesni situacije i ne treba sumnjati da će učiniti sve da pobjede u prvom susretu i tako steknu realne šanse pred uzvrat koji se igra u Zenici. Plemići optimizam grade na povratku u sastav Salčinovića i Selimovića, dok će se Čelik sasvim sigurno doći pod Bijeli Brijeg braniti. Bit će to teška utakmica, a mi prednost dajemo Zrinjskom.

FK Sarajevo - HNK Široki Brijeg

FK Sarajevo je poznat kao negostoljubiv domaćin i rijetko kome uspijeva sa Koševa otići neporažen. HNK Široki igra po sustavu toplo-hladno, tako da je nemoguće predvidjeti kako će se rasplesti utakmica. I u ovoj utakmici prednost domaćinima, dok će gosti priliku za prolaz tražiti u uzvratu na svojoj Pecari.

NK Željezničar - HNK Branitelj

Na oko NK Željezničar je dobio najlakšeg protivnika, ali to mogu tvrditi samo oni koji ne prate igru izabranika Slavena Muse. Da je HNK Branitelj tvrd orah osjetio je najbolje Leotar, i ukoliko nogometaši Željezničara uđu ležerno u susret moglo bi im se to osvetiti. Željezničar je apsolutni favorit, ali draž kup takmičenja je što u njemu ne pobijeđiju uvijek favoriti.

FK Olimpic - FK Sloboda

Susret izjednačenih protivnika, u kojima nema izrazitog favorita. FK Sloboda slično kao Zrinjski vidi spas sezone u kupu, a i uzvrat se igra na njihovom Tušnju pa ih možemo proglasiti blagim favoritima. FK Olimpic igra bolje na strani nego na "svom" Koševu, ali ovu momčad se nikako ne smije podcijeniti.

Uzvratne utakmice igraju se 10. studenog nakon čega će biti poznati polufinalisti najmasovnijeg nogometnog takmičenja u BiH.

hercegovina.info