FOTO  Nacional Zagreb u Lisabonu lovi Final Four Lige prvaka

Nacional Zagreb
Trener hrvatskog prvaka Nacionala Zagreb, Robert Grdović, naglasio je je kako njegova momčad dolazi po povoljan rezultat te da vjeruje u svoju momčad: "Lisabonski Sporting je apsolutni favorit naše skupine ali to ne znači da smo se mi unaprijed predali. Mi smo pripremili određena taktička iznenađenja kojima ćemo im pokušati pomrsiti planove".

Nacional Zagreb svoju prvu utakmicu igrat će sutra u 14.30 sati sa ruskim viceprvakom Dinom iz Moskve a pobjeda u tom susretu donosi otvorenu borbu sa Sportingom dan kasnije: Dina je također jedan od klubova koji dolazi iz plejade ruskih velikana ali kako sam naglasio mi se nikoga ne bojimo. Mi imamo svoje taktičke zamisli koje ćemo pokušati ostvariti na parketu kako bi došli do što boljeg rezultata"- naglasio je Robert Grdović.

U trećem kolu, onom nakon jednog dana pauze, hrvatski prvak će igrati sa belgijskim prvakom Halle Gooikom kojem su se nedavno priključili su dva odlična igrača, a to su Leitao Fernando Gomes i Gonzalo Galan Carsi.

Iz stručnog stožere prostala tri predstavnika odaslane u repektirajuće poruke i određena bojazan prema našem prvaku naglašavajući kako je Nacional Zagreb u Elitnu rundu ušao sa maksimalnih devet bodova što itekako treba respektirati.

Momčad Nacionala doletjela se dva dana prije početka natjecanja u skupini B Eline runde kako bi se bolje aklimatizirala i pripremila na predstojeće susrete koji su pred njima.

GRUPA B, Lisabon, Portugal

1. Kolo, 22/11/2017
14:30 Dina Moskva - Nacional Zagreb
17:00 Sporting CP - FP Halle-Gooik 
2. Kolo, 23/11/2017
19:00 FP Halle-Gooik - Dina Moskva
21:30 Sporting CP - Nacional Zagreb 
3. Kolo, 25/11/2017
15:30 Nacional Zagreb - FP Halle-Gooik
18:00 Dina Moskva - Sporting CP