Nacional: Boysi su našem golmanu razbili glavu, napali su i policiju

fc nacional, BBB, BBB Dinamo, napad

...su navijači Dinama najprije brutalno napali upravu Nacionala koja je bila na tribinama, da bi zatim uletjeli u teren i počeli udarati koga su stigli.

''Užas. Ti BBB-i koji se kunu u poštenje i pravednost brutalno su napali članove najboljeg hrvatskog kluba. Golmanu Pavliću su razbili glavu, još su neke igrače istukli, a srpskim igračima koji igraju za nas prijetili su kako će ih zaklati. Najprije su napali nas iz uprave koji smo bili na tribinama. Čuvala nas je policija u civilu, no nije ih to pokolebalo da napadnu i njih. Nakon toga su upali u teren i tukli su koga god su stigli'', s prvim dojmovima nakon neviđenog incidenta na hrvatskim malonogometnim parketima javio nam se predsjednik prvaka Hrvatske Ivica Đolo.

Đolo nam je rekao i kako je sve krenulo po zlu.

''Suci su nas brutalno krali cijelo vrijeme. Njima su puštali da divljački udaraju moje igrače, a nakon što je isteklo vrijeme u prvom poluvremenu, iz nekih valjda samo njima znanih razloga vratili su vrijeme za čitavu minutu. Tada smo mi protestirali i tada je uslijedio prvi fizički napad na nas na tribinama. Inače, pod početka su nas vrijeđali. Vikali su nam da smo ''tovarske pičke'', jebo vas Hajduk'' i slično. Što reći o navijačima koji naprave ovako nešto kad im momčad gubi i kad je posve nemoćna'', zaključio je Đolo.

Prve reakcije BBB-a i komentar na optužbe iz Nacionala još nismo uspjeli dobiti.

index.hr