Na pomolu novi navijački hit "Uvijek vjerni domu"

Bruno Baković, pjesma, Hrvatska
Podršci našim vatrenim,pored sve većeg broja navijača kluba „uvijek vjerni", uključju se i mnogobrojne poznate osobe iz javnog života. Podršku Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji svojom novom navijačkom pjesmom izrazio je i Bruno Baković sa svojim timom.

Bruno je velika nadolazeća zvijezda dijaspore,kojega već odavno s razlogom u inozemstvu zovu,"kralj dobre fešte", ovih dana je završio snimanje navijačke pjesme, za koju tekst i glazbu potpisuje Jozo- Jokan Turudić, a aranžman Josip-Joco Vukoja.

Knjiga scenarija za video spot je već pripremljena. Za snimanje i montiranje spota koristit će se najsuvremenija tehnika i tehnologija iz video i filmske produkcije.

Pjesma nije nastala jednostavno preko noći,ideja se rodila u prošlom desetljeću. Brusio se svaki, pa i najsitniji detalj. Tekst pjesme je karakterističan,nosi posebnu poruku, i vrlo je lako pamtljiv. Melodija pjesme je pitka, melodična, i što je jako bitno, lako pamtljiva i brzo ulazi u uho. Bruno je kao nikada do sada,u tonskom studiju vrhunski otpjevao sve dionice, i pjesmu donio baš onako kako sam je i zamislio.

Josip-Joco Vukoja je uložio istinski rad i trud, te je napravio jedan vrhunski, vedar, lepršav i jako dojmljiv aranžman. Pjesma ima dušu, energiju, i vrlo jaku navijačku poruku. S razlogom držimo, da imamo vrhunski dobru navijačku pjesmu. Kazao nam je autor,i producent Jozo-Jokan Turudić.

Sudeći po prvim reakcijama iz kluba navijača „Uvijek vjerni", pjesma će nesporno biti rado slušana, i nadamo se, postati veliki navijački hit. Ona će svakako biti jedna jako dobra motivacija, kako našim vatrenima na športskim borilištima, tako i vjernim navijačima, koji će cijelo vrijeme bodriti našu reprezentaciju, na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Brazilu.

Premijerno predstavljanje navijačke pjesme, „UVIJEK VJERNI DOMU" bit će večeras prije i nakon prijateljske utakmice nacionalnih reprezentacija Švicarske i Hrvatske, u UVIJEK VJERNI Fan Corner-u, Zürcherstrasse 438. 9015 u St. Gallenu.

Brotnjo.info