Na Maksimiru se očekuje oko 25 tisuća navijača

BBB, Dinamo, nogomet, Dinamo, BBB, BBB, Zdravko Mamić, Dinamo, BBB, Dinamo, Zdravko Mamić, BBB, Dinamo, zabrana, BBB Dinamo, Vladimir Galoić - Dugi, BBB, Čapljina, Dinamo, Dinamo, BBB, Herceg Bosna, Dinamo, Hercegovina, GNK Dinamo Zagreb, Dinamo, maksimir
Tijekom prva dva dana pretprodaje ulaznica rasprodane su tribine Zapad dolje i Istok, naknadno su zbog velikog interesa otvorene tribine Zapad gore i Sjever gore, piše Gol.hr.

"GNK Dinamo sve navijače poziva da što ranije dođu na stadion kako bi izbjegli veliku gužvu koja se očekuje u krugu stadiona i na stadionu prije utakmice. Podsjećamo, očekuje nas pun Maksimir i oko 25 tisuća navijača", piše na službenoj stranici kluba.

Ulazi stadiona Maksimir za sve tribine bit će otvoreni od 19:00 sati, a navijači se pozivaju da do stadiona Maksimir koriste javni gradski prijevoz ili taksi prijevoz zbog posebne prometne regulacije na dan utakmice i zbog gužve oko stadiona neposredno prije početka susreta.

Euforija je nakon dugo vremena zavladala Zagrebom, a u utorak navečer Dinamovi nogometaši još samo moraju obraniti 1:1 iz Berna i Liga prvaka se vraća na Maksimir.