Musa: Dobrom igrom do pobjede protiv Sarajeva

Novinarima su se obratili trener Zrinjskog Slaven Musa i igrač Zrinjskog Pero Stojkić.

Zrinjski u sljdeća četri kola ima dosta težak raspored. Sutra dočekuju ekipu Sarajeva, sljede dva uzastopna gostovanja kod momčadi Slobode i Budućnosti te utamica protiv ekipe Borca kod kuće.

Sigurno da sami pogled na tablicu sugerira da je ekipa Sarajevo vrlo neugodan protivnik za nas  i oni po tradiciji odigraju vrlo kvalitetnu utakmicu u Mostaru, međutim ja sam uvjeren da imamo kvalitetu i snagu da tu utakmicu sutra pobjedimo. Inzistirat ćemo na igri bez obzira što nam ta igra nije donijela rezultat u istočnom Sarajevu gdje smo stvorili nekoliko dobrih prilika za postizanje pogotka tako da se nadam da će tako biti i sutra i da ćemo stvoriti nekoliko izglednih prilika iz kojih ćemo poentirati  i pobjediti momčad Sarajeva, kazao je Musa.

Igrač Zrinjskog Pero Stojkić je kazao da svi dobro poznaju ekipu Sarajevo i znamo da i oni teže igri kao i mi ali bez obzira na sve, mi igramo na domaćem terenu i svi smo svjesni šta nam znače ova tri boda.

Musa je pohvalio igru Pere Stojkića koji je prošlo kolo protiv Slavije igrao na poziciji štopera.  Sutra se Pero vraća na svoju prirodnu poziciju, lijev bok dok je Gagro još virozan. Nemanja ima tri žuta kartona i umjesto njega sutra igra Markić, kazao je Musa.

Musa je i otkrio sastav za sutrašnju utakmicu koji izgleda ovako: Hadžić, Aničić, Džidić, Popović, Stojkić, Duro, Markić, Kutalija, Selimović,  Sušić, Lendrić.

Mario Ivanković već desetak dana trenira po posebnom programu. Mi se nadamo da će se on priključiti momčadi sljedeći tjedan kada ćemo znati dali može izdržati sve napore ili će morati na operaciju , kazao je Musa.