Mourinho napokon dobiva igrača kojeg već dugo lovi

perišić
... sve je izglednije da će hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić početkom sljedećeg tjedna napustiti milanski Inter i potpisati za Manchester United, javlja net.hr.

Rasplet je to koji najavljuju otočki mediji The Telegraph i The Guardian pri čemu se utorak označava kao dan do kojeg se u Unitedu nadaju realizirati posao.

Točnije, nada se tome menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho budući da bi u utorak hrvatski nogometni reprezentativac trebao na turneju s talijanskom momčadi po Kini. Pregovori koji bi Perišića poslali na Otok ‘zapeli' su u razlici od nekih pet milijuna eura koliko razdvaja Interovu potražnju (50 milijuna eura) i Manchesterovu ponudu (45 milijuna eura), pri čemu je Inter zauzeo čvrst stav i nije spreman na kompromisna rješenja.

S druge strane, Perišić priželjkuje realizaciju ovog posla što je rasplet kojem se nada i portugalski menadžer kluba koji je već ranije čelnicima poručio da mu dovedu Perišića, igrača oko kojeg namjerava graditi taktiku za nadolazeću sezonu.

Slične namjere, doduše, ima i Luciano Spalletti koji je naglasio da se nada Perišićevom ostanku u klubu na kojeg svakako računa za utakmice protiv Schalkea (22. srpnja, Changzhou) i Lyona (25. srpnja, Nanjing) u Kini. Doduše rekao je i da mora čuti od Perišića što ovaj želi, ali i poručio da klub može reagirati i na suprotan način igračevim prohtjevima.