Mostar Stari Grad uvjerljiv protiv Sloge, Centar odnio bodove iz Livna

Premijer Futsal liga

Večeras su odigrana dva susreta Premijer futsal lige Bosne i Hercegovine. U prvom susretu Seljak je u Livnu na svom parketu dočekao momčad Centra ZAMM MC. Slavili su gosti iz Sarajeva rezultatom 3:5.

Momčad iz Sarajeva većim dijelom susreta kontrolirala je igrom, te je u 27. minuti na semaforu rezultat bio 0:3, a sva tri pogotka bila su dijelo kapetana Anela Handžića. Samo dvije minute nakon toga Seljak se vraća u igru pogocima Pervana i Ivkovića te je u 29. minuti rezultat 2:3.

No, onda stvari u svoje ruke uzima Emir Sipović te pogocima u 31. i 35. minuti riješava pitanje pobjednika. Do kraja susreta vidjeli smo još jedan pogodak, kada u 36 minuti za konačnih Seljak - Centar 3:5 pogađa mladi Denis Križan.

Valja istaknuti kako je Seljak u ovom susretu igrao bez Semrena, kapetana Malete, dok se u tijeku utakmice ozljedio Nikola Ivković što je sigurno utjecalo na krajnji rezultat.

U netom završenoj utakmici momčad Mostar SG Staklorad slavila je na gostovanju u Uskoplju kod Sloge rezultatom 1:5. Strijelci za ekipu Mostar Starog Grada bili su Jovan Lazarević, Anel Radmilović, Vladan Vesić, te dva puta kapetan Marijo Aladžić. Jedini pogodak za domaće postigao je i najbolji igrač Sloge Emir Milanović.

Sutra su na rasporedu tri susreta. U Mostaru Zrinjski dočekuje Salines, u Istočnom Sarajevu snage će odmjeriti Tango i Beli Anđeo, dok će Brotnjo u Čitluku dočekati momčad Kaskade.

Hercegovina.info