Mostar SG otputovao u Moskvu na nastavak natjecanja u Ligi prvaka

Futsal, Mostar SG Staklorad

Ekipa Mostar Stari Grad Staklorad danas je otputovala u Rusiju, gdje ih u slijedećim danima  očekuje Elitna runda UEFA-ine Liga prvaka.

 Prvi trening mostarske ekipe zakazan je za u 20:00 sati.

Nažalost u Elitnoj rundi UEFA-ine Liga prvaka neće moći računati na ozlijeđenog Jelića, koji će ipak putovati u Rusiju zajedno sa ostatkom ekipe, a u Mostaru će ostati ozlijeđeni DeSouza i Pantić, čiji nedostat će se zasigurno osjetiti. 

Upitni su nastupi golmana Momčilovića i prvotimca Vesića. 

Prvu utakmicu igramo 19. studenoga protiv domaćina turnira KPRF-a u 18:45 sati.
Slijedećeg dana od 15:45 sati igramo utakmicu sa prvakom Slovenije, Dobovecom, a posljednji dan turnira, 22. studeni rezerviran je za utakmicu sa prvakom Belgije, Halle-Gooikom u 15:45 h. 

Prolaz u slijedeću fazu natjecanja, među 8 najboljih izboriti će jedna ekipa. 

"Ne možemo, a da se ne zahvalimo i ovaj put našim navijačima, našem šestom igraču, koji će i ovaj put bodriti našu ekipu. Između 25-30 naših navijača iz Mostara zajedno sa našom ekipom putuje u Rusiju, kako bi našim momcima bili vjetar u leđa"- napisali su na svojoj službenoj Facebook stranici.

Mostar Stari Grad Staklograd imao je sreće prilikom žrijeba, tako da se nalazi u grupi A zajedno sa domaćinom Sport Club KPRF (Rusija), Futsal klubom Dobovec (Slovenija), te Hallle-Goikom (Belgija).