FOTO  Mostar: Od 03.09. počinje s radom Škola nogometa Tiki-Taka

Tihomir Tiki Skoko, nogometna škola , tiki taka, Tihomir Tiki Skoko, tiki taka
ŠKOLA NOGOMETA "TIKI-TAKA" je namijenjena djeci od 6 do 10 godina koja vole nogomet i koja se žele baviti sportom.

Djeca će u Nogometnoj školi kroz igru prilagođenu njihovom uzrastu prolaziti stručni program treninga, koje će voditi UEFA "A" licencirani trener, s primarnom svrhom poboljšanja i razvoja psihomotoričkih sposobnosti i stjecanja sportskih navika.
Osnovni ciljevi:
1. planiranje rada i razvitak nogometa
2. organizacija i provođenje redovitih sustavnih treninga radi pripreme za natjecanja
3. poduka i trening djece
4. ostvarivanje sportskih rezultata u nogometu
5. popularizacija nogometa i s time u svezi popularizacija tjelesne kulture i sporta u cjelini među djecom
6. izgrađivanje ličnosti sportaša
7. poduzimanje mjera i stvaranje uvjeta za unaprjeđivanje stručnog rada
8. skrb o zdravlju djece (odvajanje djece od mobitela, kompjutera, borba protiv pretilosti djece, sklapanje novih prijateljstava i razvijanje timskog duha).

Trening djece starosti od 6 do 10 godina bit će usmjeren prema univerzalnom razvoju motoričkih sposobnosti i znanja. Na taj način povećavamo sveukupnu učinkovitost u kojoj koordinacija predstavlja najvažniju sposobnost. Rano školsko doba je najvažnije razdoblje za razvoj koordinacije i to je vrijeme koje se ne smije zanemariti u cilju postizanja široke baze koordinacijskih sposobnosti. Ovakav pristup može predstavljati temelj za stvaranje budućih vrhunskih sportaša.

O treneru:
U igračkoj karijeri nastupao je za FK Velež i RC CELTA Vigo (omladinski pogon), HŠK Zrinjski, NK Široki Brijeg, HNK Brotnjo, NK Hrvatski Dragovoljac Zagreb, NK Zmaj Makarska, NK Lokomotiva Zagreb.
Trenerska karijera:
ood 2015. je vlasnik UEFA "B" LICENCE, a 2017. stječe i UEFA "A" licencu. Bio je trener u omladinskom pogonu HŠK Zrinjski 6 godina.

HŠK ZRINJSKI 119 nastupa - 13 golova