Mostar miriše na Zrinjski

Zrinjski-Sloboda

Plemići su na diobi prvog mjesta sa Širokim Brijegom, i to je razlog za veliko zadovoljstvo navijača aktualnih nogometnih prvaka BiH.

Sem toga Plemići su na dobrom putu da se plasiraju u finale Kupa BiH, tako da u pravom smislu ovih dana Mostar miriše na Zrinjski. Lijepo je ovih dana vidjeti na ulicama i u školskim dvorištima djecu svih uzrasta u dresovima Zrinsjkog. Zrinjski je odavno brand na našim prostorima, ali i stil života kako to kažu Ultrasi na jednom od svojih transparenata.

Priča o Zrinjskom započeta je davne 1905, i danas sa sigurnošću možemo reći da je jedan od najvećih hitova na našim prostorima. Zrinjski je odavno izašao iz lokalnih okvira i danas ima svoje navijače u cijeloj BiH, Hrvatskoj, ali i u mnogim europskim i svjetskim državama.

Kako će završiti ova sezone ne može se predvidjeti, ali nema nikakve sumnje da je Zrinsjki u svim svojim segmentima na putu da napravi još jedan iskorak u odnosu na prethodne sezone. Rano je pričati o titulama, ali navijače raduje istina da Plemići ovise sami o sebi.

Slijedi pakleni tjedan u kojima će Zrinjski prvo dočekati Borac, zatim će na gostovanje kod Veleža, a onda dolazi uzvrat u Kupu BiH. S obzirom na širinu Plemići mogu napraviti puno u narednim danima, a nakon toga će puno toga biti jasnije. Do tada uživajmo u mirusu koji se širi Mostarom, mirisom HŠK Zrinjski.

HERCEGOVINA.info