"Modrićev ostanak je sjajan posao"

"Modrićev ostanak je sjajan posao"

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić obećao je vjernost Tottenhamu do 2016. godine i tako barem privremeno stao na kraj nagađanjima o selidbi u klubove poput Manchester Uniteda i Chelseaja. Trener Harry Redknapp razumljivo je oduševljen tim potezom.

"Uprava je napravila sjajan posao Modrićevim ostankom u klubu na još šest godina. Modrić svaki dan marljivo radi na treningu. Uvijek je bio sretan u klubu, a fantastičan je nogometaš i odličan dečko", sipao je Englez pohvale na račun našeg veznjaka.

"Mogao bi zaigrati u bilo kojem svjetskom klubu, no jednostavno moramo zadržati svoje najbolje igrače", ponovio je Harry Redknapp svoj stav Sky Sportsu.

Sada se postavlja pitanje hoće li Tottenham dodatno osnažiti svoje redove prije nastupa u kvalifikacijama za Ligu prvaka iduće sezone. Prema Redknappovim riječima, na tom planu nema velikih noviteta.

"Zasad nismo blizu nikakvim konkretnim potezima. No, želimo li sljedeće godine napraviti novi iskorak, moramo istovremeno poboljšavati igru i ojačati momčad. Imamo nekolicinu igrača na popisu, ali daleko smo od gotovog posla", otkrio je Harry Redknapp.

Borna Rupnik/sportnet.hr