Modrić: Želim sa Spursima ostvarivati uspjehe

Luka Modrić
"Vijest da je playmaker Luka Modrić potpisao novi ugovor oduševit će sve navijače kluba koji cijene ogroman doprinos kojim je pomogao u uspješnoj prošloj sezoni. Njegova privrženost jasno ilustrira vjeru da je budućnost na White Hart Laneu zlatna i uopće nema sumnje da će njegova izdanja svjetske klase biti krucijalna za naš nastavak napretka", piše u uvodu teksta magazina Hotspur.

Isti izvor podsjeća da je Modrić u prošloj sezoni, u utakmici protiv Birminghama, pretrpio lom noge "do čega je letio terenom", te dodaje kako je hrvatski nogometaš sada spreman nadoknaditi izgubljeno.

- Spursi su mi ukazali priliku za igranjem u Premier ligi. Želim ovdje nastaviti i s njima ostvarivati uspjehe. Istina je da su ponude stizale od velikih klubova, ali nemam interesa za promjenom adrese - kazao je 24-godišnji hrvatski nogometaš koji će s Nikom Kranjčarom, Vedranom Ćorlukom i ostalim suigračima nastupiti sa Spursima u kvalifikacijama za Ligu prvaka.

Modrić je, podsjetimo, u Tottenham, za koji se potpisom ugovora dugog šest godina obvezao igrati do 2016., stigao iz zagrebačkog Dinama u srpnju 2008. godine. Nije mu dugo trebalo da se prometne u ključnog igrača u momčadi Harryja Redknappa igrama na lijevoj strani i u sredini veznoga reda.

Sakupio je ukupno 77 nastupa za Spurse i postigao osam golova.

nogometni-magazin.com