Modrić: "Vrijeme je za novi klub"

Hrvatski reprezentativac i veznjak Tottenhama, Luka Modrić, u razgovoru za Daily Mail prvi put je javno priznao da je spreman napustiti Spurse i otići u neki veći klub, prenosi hrsport.net.

Roman Abramovič već je bio poslao ponudu za našeg veznjaka, međutim, u igri je i dalje Manchester United. "Želim napustiti Tottenham u prijateljskom raspoloženju. Uživao sam igrajući za Spurse, ali vrijeme je za novi klub. Trebam obaviti razgovor s predsjednikom, međutim, neću inzistirati na odlasku. To ne bi bilo u redu i ne želim imati sukobe s nikim u Tottenhamu", rekao je Luka.

Luka Modrić: "Navijači su me odlično primili i uživao sam igrati za Tottenham, ali je u nogometu normalno da igrači odlaze u druge klubove".

Modrić je otkrio da će otići ukoliko klub prihvati ponudu jer želi igrati Ligu prvaka: "Kad sam potpisao novi ugovor dogovorio sam s predsjednikom kluba da mogu otići u veći klub ako ponuda bude dobra. Ukoliko stigne takva ponuda uskoro onda želim otići".

Chelsea je već poslao ponudu za našeg reprezentativca, a Modriću se sviđa ideja da karijeru nastavi u tom klubu. "Želim ostati i dalje u Londonu jer mi je tu obitelj i stvarno mi je lijepo. Abramovič je vrlo ambiciozan i Chelsea se uvijek bori za naslov prvaka i za Ligu prvaka. Nadam se da će se Tottenham uspjeti dogovoriti i da ćemo na kraju svi biti zadovoljni", dodao je Luka.

Bivši igrač Dinama naglasio je da će otići iz Tottenhama samo u klub koji se redovito bori za trofeje: "Otići ću samo u klub koji se bori za naslov u prvenstvu i koji se bori za Ligu prvaka. Novac mi nije bitan, radi se o mojim ambicijama. Otkako sam došao u Englesku sanjam o naslovu prvaka".

"Tottenham je veliki klub koji ima dobre igrače i dobrog trenera, ali ja želim novi izazov. Spursi će uvijek imati posebno mjesto u mom srcu", zaključio je Modrić.

Nikola Vlahović