Modrić u 30. godini debitira kao kapetan: 'Ovo je velika čast i odgovornost!'

Luka Modrić, luka modrć, Luka Modrić, Vatreni, Luka Modrić, Liga prvaka, Luka Modrić, Manchester United, Luka Modrić, Tottenham, Luka Modrić, Chelsea, Tottenham, Luka Modrić, Chelsea, Luka Modrić, Vatreni, izrael, Luka Modrić, pripreme, Tottenham, Luka Modrić, Hrvatska zemlja, bugarska, luka modrć, priznanje, lista, luka modrć, Luka Modrić, Zvonimir Boban, Hajduk, Luka Modrić, povratak, navijači, Luka Modrić, Real Madrid, ozljeda, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, Hrvatska, norveška, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, Hrvatska zemlja, Vatreni, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, Real Madrid, Liga prvaka, Hrvatska nogometna reprezentacija, Luka Modrić, Real Madrid, Uvijek vjerni udruga, Luka Modrić, Luka Modrić, Luka Modrić, Hrvatska, Luka Modrić, Luka Modrić, Hrvatska
...Bakuu izjavio je kako bi sve osim pobjede bio neuspjeh iako je Azerbajdžan napredovao od prošlogodišnje utakmice u Osijeku koja je završila pobjedom Hrvatske 6-0, odnosno otkako je reprezentaciju preuzeo hrvatski stručnjak Robert Prosinečki.

"Dosta toga ovisi o nama, ali Azerbajdžan je drugačija ekipa nego što je bila u Osijeku. Imaju novog trenera i zadnje dvije utakmice su odigrali na dobrom nivou, izvukli su neriješeno kod Norvežana i to pokazuje da su napredovali i da ćemo teže do pobjede. Ali, ponavljam, ako mi budemo pravi, ako odigramo na potrebnoj razini, jer znamo koliko na sutrašnja pobjeda znači, vjerujem da ćemo ju i ostvariti", izjavio je Modrić.

Član madridskog Reala u četvrtak će, šest dana prije svog 30. rođendana, po prvi puta u karijeri u svom 85. nastupu kao kapetan povesti "vatrene" na travnjak.
što u prvi put biti kapetan reprezentacije, to je velika čast i odgovornost. Vjerujem da će moj kapetanski debi završiti pozitivno i da ću na pravi način predstavljati Hrvatsku".

Azerbajdžanski izbornik Robert Prosinečki ponovio je kako je Hrvatska veliki favorit u četvrtak, no kako će on sa svojom momčadi pokušati prirediti iznenađenje.

"Javnost ovdje isto voli pobjeđivati, svuda postoji nekakav pritisak, ali i oni znaju s kim sutra igramo, s jednom od najjačih ekipa u Europi. Mi smo se dobro pripremili, dat ćemo sve od sebe, utakmice protiv Malte i Norveške podigle su nam samopouzdanje i pokazale da možemo igrati dobar nogomet, tako da Hrvatskoj neće biti nimalo lako. Očekujem motiviranu Hrvatsku koja će ovdje željeti praktički završiti kvalifikacije. Hrvatska je, bez daljnjega, favorit i željet će što prije dobiti utakmicu. Mi se nadamo da tako neće biti", izjavio je Prosinečki.

sportske novosti