Modrić: Spasite nas od brutalnih igrača

Sada je sličnu sudbinu mogao doživjeti i Luka Modrić, koji je apelirao na suce da zaštite igrače od divljih startova, piše tportal.hr.
Luka Modrić prije nekoliko dana zamalo je izbjegao tešku ozljedu na utakmici između njegovog Tottenhama i Sunderlanda. Naime, Lee Cattemole divljački je startao na Luku s visoko podignutom nogom i samo pukom srećom nije došlo do teže ozljede.

S obzirom da su u engleskoj ligi teški startovi praktički svakodnevna slika, ovaj posljednji je prelio čašu strpljenja kod Modrića koji je javno protestirao tvrdeći kako ga je upravo Cattemole mogao stajati karijere.

'Oni (drugi igrači) morali bi razmisliti prije nego oštro startaju na drugog igrača, ipak smo svi mi kolege profesionalci. Ovo mi je moglo uništiti karijeru. Samo kad bi drugi igrači razmislili što rade prije nego divljački startaju na drugog igrača. Cattemole je trebao dobiti crveni karton, ali to nije mislio sudac i tu je kraj priče.

Mi moramo biti zaštićeniji od brutalnih napada i takvog ponašanja. Moramo. Suci su s nama na terenu i pokušavaju odraditi posao najbolje što mogu. Imam veliku oteklinu na koljenu, i sudac je Cattemolu morao dati crveni karton', završio je Luka.