Modrić s Perezom: Otkriveno što će dogovoriti na sastanku

luka modric

... budućnosti na Santiago Bernabeuu. Zadnjih se nekoliko dana mnogo govorilo o Lukinom mogućem odlasku u Inter, a nakon ovog sastanka sve će biti mnogo jasnije. I dok talijanski mediji tvrde kako hrvatski kapetan želi otići u Inter, u Španjolskoj spuštaju loptu na zemlju.

Iako je radijska postaja Onda Cero objavila kako će Modrić zatražiti transfer u Inter, sportski dnevnik Marca tvrdi kako u kraljevskom klubu nisu zabrinuti. Real neće pustiti samo tako najboljeg igrača SP-a u Rusiji i držat će se zahtjeva od 750 milijuna eura. Modrić s Realom ima ugovor do 2020. godine, pa Perez sve konce drži u svojim rukama.

Realov predsjednik nakon odlaska Cristiana Ronalda dobio je mogućnost podići plaću svojim najboljim igračima, a među njima je svakako i Luka Modrić, tvrdi Marca. Izgledno je kako će prvi čovjek kraljevskog kluba ponuditi hrvatskom kapetanu bolji ugovor s većom plaćom, Luka trenutačno zarađuje osam milijuna eura godišnje.

Novi ugovor bio bi duži za još jednu godinu, a Modrićeva godišnja plaća bila bi 12 milijuna eura, pišu španjolski mediji. Predsjednik Perez smatra kako bi s time hrvatskog kapetana zadržao na Bernabeuu. Uz četverogodišnji ugovor s plaćom od deset milijuna eura, Inter jamči Modriću da nakon karijere u Italiji još dvije godine igra u Kini za istu plaću.