Modrić: Presretan sam! Prvi put u životu igram polufinale LP!

Real je izgubio 2:3, no 3:0 iz prve utakmice bilo je dovoljno za plasman među najbolje četiri momčadi Europe.

- Sretan sam, prvi puta u životu igrat ću polufinale Lige prvaka. Ako se pogledaju obje utakmice, realno, mi smo zaslužili prolaz - rekao je Modrić nakon poraza u Istanbulu pa proanalizirao utakmicu:

- Postigli smo prvi gol na utakmici i potpuno kontrolirali situaciju u prvom poluvremenu. U prvih 45 minuta nismo Galatasarayju dopustili da kreira bilo što opasno pred našim vratima, no u nastavku smo se valjda previše opustili i počeli su problemi od trenutka kada smo primili prvi gol. Došao je i drugi, treći... Na sreću, ništa se nepredviđeno do kraja nije dogodilo - rekao je Modrić.

Ronalda je nazvao najboljim na svijetu.

- Svaki put kada treba on zabije pogodak. Uvijek je tu kada je najpotrebnije. No, išta čudno, on je jedan od, zapravo, najbolji nogometaš na svijetu .

Upravo Ronalda i Modrića Goal.com ocijenio je najboljim ocjenama među svim Realovcima. Modrića, doduše, baš i nije počastio komentarom, što nije ni čudno s obzirom da su Madriđani izgubili, no ugledni portal dodijelio mu je ocjenu 3.5, a od njega je jedini bolje bio ocijenjen dvostruki strijelac Cristiano Ronaldo sa četvorkom.

"Bio je nadvladan na sredini terena. Iako je trebao pritiskati vezni red Galatasarayja, zadovoljio se time da bude straga i priziva pritisak na zadnju liniju", stoji u opisu.

Za igrača utakmice Goal.com proglasio je Wesleyja Sneijdera.

Vecernji list