Modrić: Ovo je tek početak nečeg velikog

O načinu na koji upravlja sastavom pričao je veznjak kluba i hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić, a njegove riječi prenosi The Times koji piše:

"Modriću nisu nepoznati prigovori u svlačionici tijekom poluvremena, pogotovo od strane Slavena Bilića, hrvatskog trenera oštrog pogleda, ali tvrdi da Redknappovi govori u svlačionici ulijevaju još više straha."

- Harry je vrlo sličan Biliću, ali jače širi strah u svlačionici ukoliko gubimo na poluvremenu. Obojica mnogo pričaju sa igračima, izvrsni su motivatori i točno znaju što reći. Harry je pritom možda malo više zastrašujuć, no niti jedan trener čija momčad na poluvremenu gubi nije dobrog raspoloženja.

- Imam slobodu u izlascima naprijed, ali moram i naporno raditi u obrani. Znam što Harry očekuje i ne želim ga razočarati. Svaki trener ima svoje dobre i one manje dobre trenutke. Igramo li loše, trener nam to da do znanja.

"Redknapp je brzo prepoznao da je Modrićeva kreativnost ključ uspjeha na White Hart Laneu i odlučio graditi momčad momčad oko njega", navodi The Times.

- Premier liga je brzo i fizički zahtjevno natjecanje. Znam da su svi očekivali da ću biti 'premekan', no nije tako ispalo. Sviđa mi se igrati ovdje u najboljoj nogometnoj ligi svijeta - veli 24-godišnji hrvatski veznjak koji, kao i ostatak njegove momčadi, vjeruje da Tottenham ima sve potrebno za izboriti Ligu prvaka sljedeće sezone.

- Naša momčad i način na koji smo odigrali prošlu godinu kazuju da smo mjesto ondje zaslužili. Svi tako misle i premda možemo do polufinala FA Cupa (današnji ogled protiv Fulhama) uskoro bismo se morali boriti i za naslov prvaka u Premiershipu. Nadam se da ćemo u budućnosti do njega i doći, jer ova je sezona samo početak nečega velikog - zaključio je Modrić.

jutarnji.hr