Modrić: Ova utakmica vratila mi je samopouzdanje

Luka Modrić, luka modrć, Luka Modrić, Vatreni, Luka Modrić, Liga prvaka, Luka Modrić, Manchester United, Luka Modrić, Tottenham, Luka Modrić, Chelsea, Tottenham, Luka Modrić, Chelsea, Luka Modrić, Vatreni, izrael, Luka Modrić, pripreme, Tottenham, Luka Modrić, Hrvatska zemlja, bugarska, luka modrć, priznanje, lista, luka modrć, Luka Modrić, Zvonimir Boban, Hajduk, Luka Modrić, povratak, navijači, Luka Modrić, Real Madrid, ozljeda, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, Hrvatska, norveška, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, Hrvatska zemlja, Vatreni, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, Real Madrid, Liga prvaka, Hrvatska nogometna reprezentacija, Luka Modrić, Real Madrid, Uvijek vjerni udruga, Luka Modrić, Luka Modrić, Luka Modrić, Hrvatska, Luka Modrić, Luka Modrić, Hrvatska

"Ova utakmica vratila mi je samopouzdanje, vjeru u ono što mogu napraviti. Trebalo mi je tako nešto, baš mi je trebalo. Bitno je za budućnost. Sretan sam, jako sam sretan. Postigao sam gol, odigrao gotovo cijelu utakmicu. Bilo je iznimno važno tako uspješno vratiti se nakon tri i pol mjesec stanke. A ovo mi je bio prvi start u udarnoj momčadi nakon četiri mjeseca", rekao je Modrić za SN.

"Jako mi je drago što imam takav odnos s navijačima, koji je zaista O.K. Mislim da bi tribine svakoga našeg nogometaša koji odigra dobru utakmicu pozdravile takvim pljeskom. Naravno da sve to jako godi, zaista je ugodno čuti i vidjeti", dodao je.

Modrić je pokušao prognozirati koliko će mu trebati da se vrati u optimalnu formu: "Teško je to decidirano tvrditi. Treba mi kontinuitet utakmica, vjerujem da ću nakon nekoliko uzastopno odigranih utakmica biti u onoj formi s početka sezone. Iskreno, još se ne osjećam najbolje, ali s vremenom i utakmicama vratit će se stara forma. Važno je da sam odigrao ovako protiv West Hama i da znam da mogu. Meni je sad zaista najvažniji kontinuitet! Ako ga budem imao, onda će moj ulazak u staru formu biti brz."

Na koncu Luka je prokomentirao navodni prijepor o tome mogu li on i Niko igrati zajedno...

"Ne znam zašto trener mijenja Niku i mene. Kranjčar i ja možemo igrati u momčadi. A hoće li to biti tako, vidjet ćemo. Ja mislim da možemo. Ali vidite kako se ovdje u Premiershipu često igraju utakmice. Ritam je žestok, nema odmora niti za božićne niti za novogodišnje praznike. Zato je potrebno osvježiti momčad, mijenjati, sačuvati igrače. Kod nas je jako bitno što imamo jaku klupu, to je naša prednost", dodao je za kraj.