Modrić: Lijep je osjećaj ostvarivati klupske ciljeve

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pritom je izrazio i veliko zadovoljstvo što konačno ponovno sudjeluje u uspjesima kluba za koji nije igrao više od tri mjeseca prije no što je nastupio za mladu momčad Tottenhama u dvoboju protiv momčadi Grays Athletic iz Blue Square Premiera.

Točno je sto dana prošlo od 29. kolovoza, subote kada je Modrić zadobio prijelom fibule desne noge tijekom drugog poluvremena dvoboja Tottenhama i Birmingham Cityja na White Hart Laneu, pa do Modrićeve prve povratničke utakmice. Lee Bowyer hrvatskom je reprezentativcu preoštro uklizao u 50. minuti utakmice, te mu nanio teške ozljede koje su sada, srećom, zaliječene i zaboravljene, pa je sjajni hrvatski reprezentativac ponovno jedan od kotačića uspjeha Spursa.

"Dobro sam, ali proći će još nešto vremena prije no što ću se u potpunosti opušteno osjećati na toj nozi. Uvijek posebno pazite u prvim povratničkim utakmicama, pa nehotice veće opterećenje stavljate na onu koja je cijelo vrijeme bila zdrava. Ali, sada je sve ponovno u redu, ne osjećam nikakvu bol, već sam pun samopouzdanja", veli Modrić i dodaje:

"Lijepo je znati da sam nedostajao navijačima. Drago mi je što sam se vratio i sada samo želim igrati. Moram pritom ostati zdrav, jer imamo velike planove u ovoj godini. Krasno je znati to da ću i ja biti dio momčadi koja će odvesti klub ondje gdje on želi biti." Tottenhamova želja je, podsjetimo, Liga prvaka.

Dodajmo kako u siječanjskom izdanju magazina Tottenham Hotspur odgovore na pitanja što očekuju u 2010. godini dali su neki prvotimci Spursa. Među njima i dvojica Hrvata, Luka Modrić i Vedran Ćorluka. Modrić će 2009. godinu pamtiti po lomu potkoljenične kosti desne noge, pa ne čudi da mu je želja u ovoj bila vezana uz zdravlje.

"Divno je vratiti se na teren, tako mi je drago da sam ponovno u momčadi. Dugo sam se radovao 2010. godini jer sam odavno znao ću se baš oko Nove godine ponovno uhvatiti dobru formu. "Ono što hoću je igrati nogomet, a želja za sljedeću godinu vezana isključivo uz zdravlje", veli hrvatski veznjak.

Što se Vedrana Ćorluke tiče i njegove želje nisu se odmakle daleko od zdravlja i sreće koju je poželio svojim najbližima, kao i navijačima kluba za kojeg igra zajedno s Modrićem i Nikom Kranjčarom. "Svake godine gledate na to kako ćete igrati i pitate se kako će se stvari razvijati, ali ono što si najviše želim jest zdravlje, te sreća moje obitelji i mojih prijatelja. Naravno, isto želim i svim navijačima Tottenhama. Neka im se ostvari sve dobro što su zaslužili, te njihovi snovi i ambicije."

tportal