MNK Zrinjski: Cilj nam je titula, smatramo da je sve do nas

mnk zrinjski-leotar

Dok je Mostar Stari Grad poslije osnovnog jesenskog dijela natjecanja u Ligu za prvaka krenuo s vrha ljestvica i uz solidan bodovni odmak, ništa manje nisu ambiciozni ni u njihovom gradskom rivalu Zrinjskom, trenutačno trećeplasiranoj momčadi koja je na otvaranju Lige za prvaka razbila Tango (Istočno Sarajevo) s visokih 7:1.
- Pojačali smo se zimus, a da smo bolja momčad nagovijestili smo protiv Tanga. Klub je dobio novog predsjednika u Danijelu Peharu Žigiću i odmah su dodatno porasli apetiti. Želimo titulu prvaka, a mislim da će puno toga odrediti utakmica 3. kola protiv Starog Grada koja će pokazati jesmo li spremni za tu borbu, kaže sportski direktor Zrinjskog Zdravko Čagalj.

Prije toga će Zrinjski ovog vikenda na gostovanje Leotaru u Trebinje (subota, 16.30 sati).
- Ako dobijemo tu utakmicu, bit će to najbolji poziv publici da dođu na gradski derbi u dvoranu Bijeli Brijeg. Očekujemo da u tom slučaju bude puna, kaže Čagalj.
U korist konstatacije da se Zrinjski pojačao istaknuo je da su se u klub vratili Tomislav Bevanda i Ivan Ivanković iz dubrovačkog Squarea, iz Nevesinja je stigao omladinski reprezentativac BiH, Miljan Gutić, iz Brotnja Andrej Dujmović i Damir Livaja, a iz Leotara Denis Zovko.

- Važno nam je i to da se u sastav vratio Darko Raguž koji zbog ozljede nije mogao igrati šest kola jesenas, dodao je.
U rubriku "odlasci" Plemići su ove zime upisali imena Emrah Sarića i Franje Delića koji su prešli u Nevesinje, dok su trojica igrača (Luka Suton, Romano Vlaho, Vedran Vukša) udaljeni iz kluba zbog nediscipline.

Dnevni list