FOTO  MNK Hercegovina poražena od HFC Splita 2:4

MNK Hercegovina poražena od HFC Splita 2:4

U prijateljskoj utakmici odigranoj u Gradskoj sportskoj dvorani 'Pecara', pred oko 1.500 gledatelja, ekipa MNK Hercegovine poražena je od ekipe FC Split najtrofejnijeg futsal kluba u Republici Hrvatskoj rezultatom 4:2.

MNK Hercegovina je počeo u sastavu: Franjo Sesar, Ante Grbešić, Mario Mikulić Pavo, Marin Sesar i Tomislav Grbešić, a FC Split u sastavu: Nikola Čizmić, Božo Sučić, Jakov Hrstić, Toni Kirevski i Luka Tešija. Suci: Oliver Kožul i Tomislav Kraljević.

Za MNK Hercegovina još su igrali: Ivan Bondža, Vinko Zadro, Ante Ljubić, Goran Marušić, Pero Marušić, Marko Zlopaša, Žarko Marušić, Bernard Glavina, Ivan Vukoja. Trener dr. Marin Ćorluka.

Golove za SC Split postigli su Luka Tešija u 7. i 26. minuti, Jefferson u 31. minuti i Gruđanin Amte Ćorluka u 36. minuti, a za MNK Hercegovina Ivan Bondža u 35. minuti i Ivan Vukoja Tica u 39. minuti.

Ovo je bila odlična uvertira za nogometaše MNK Hercegovine pred početak prvenstva u Prvoj futsal ligi FBIH.

Prvu prvenstvenu utakmicu, u Prvoj futsal ligi FBIH, MNK Hercegovina igra 3. studenoga u gostima u Cazinu protiv ekipe MNK Bubamara koja je prošle  godine igrala u doigravanju za ulazak u Premijer futsal ligu Bosne i Hercegovine.