FOTO  MNK Hercegovina poražena od HFC Splita 2:4

MNK Hercegovina poražena od HFC Splita 2:4

U prijateljskoj utakmici odigranoj u Gradskoj sportskoj dvorani 'Pecara', pred oko 1.500 gledatelja, ekipa MNK Hercegovine poražena je od ekipe FC Split najtrofejnijeg futsal kluba u Republici Hrvatskoj rezultatom 4:2.

MNK Hercegovina je počeo u sastavu: Franjo Sesar, Ante Grbešić, Mario Mikulić Pavo, Marin Sesar i Tomislav Grbešić, a FC Split u sastavu: Nikola Čizmić, Božo Sučić, Jakov Hrstić, Toni Kirevski i Luka Tešija. Suci: Oliver Kožul i Tomislav Kraljević.

Za MNK Hercegovina još su igrali: Ivan Bondža, Vinko Zadro, Ante Ljubić, Goran Marušić, Pero Marušić, Marko Zlopaša, Žarko Marušić, Bernard Glavina, Ivan Vukoja. Trener dr. Marin Ćorluka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Golove za SC Split postigli su Luka Tešija u 7. i 26. minuti, Jefferson u 31. minuti i Gruđanin Amte Ćorluka u 36. minuti, a za MNK Hercegovina Ivan Bondža u 35. minuti i Ivan Vukoja Tica u 39. minuti.

Ovo je bila odlična uvertira za nogometaše MNK Hercegovine pred početak prvenstva u Prvoj futsal ligi FBIH.

Prvu prvenstvenu utakmicu, u Prvoj futsal ligi FBIH, MNK Hercegovina igra 3. studenoga u gostima u Cazinu protiv ekipe MNK Bubamara koja je prošle  godine igrala u doigravanju za ulazak u Premijer futsal ligu Bosne i Hercegovine.