MNK Brotnjo na pogon Širokobriježanina Zvonimira Ćavara

MNK Brotnjo, Zvonimir Ćavar, Futsal reprezentacija BiH

MNK Brotnjo sinoć je na svom parketu svladao ekipu Tanga iz Sarajeva i tako upisao šesti prvenstveni bod iz tri prvenstvena susreta.

U tri susreta Čitlučani su postigli 17 pogodaka, od kojih je više od polovice, čak 9 postigao Širokobriježanin u redovima Brotnja Zvonimir Ćavar, koji igra u odličnoj formi.

-Najvažnije je da smo upisali nova tri boda, a tko koliko golova postiže i nije toliko bitno, svaki od igrača na terenu jednako je važan za momčad. Ali evo ako već idemo brojati onda ne smijemo izostaviti da je moj suigrač Marin Suton sinoć imao četiri odlične asistencije. U prva tri kola me stvarno odlično išlo, možda iduća tri netko drugi iz ekipe napravi isto. Bitno je samo da Brotnjo pobjeđuje, kaže Ćavar za Hercegovina.info.

U prva tri kola upisali ste šest bodova, koliko ste zadovoljni?

-Može i mora to biti puno bolje. Dobar je znak kada si kritičan nekada i u pobjedama. Istina doživjeli smo promjene, napustili su nas važni igrači Kristijan Pantić i Nikola Granić, a ozljeđen nam je Marko Grgić koji je već propustio prva tri kola. Tu je pet novih jako kvalitetnih igrača ali i njima treba malo prilagodbe, pa se nadam kako prvenstvo bude odmicalo da ćemo doći na željenu razinu koju trener Matej Čilić od nas očekuje.

Brotnjo je postigao veliki uspjeh prošle sezone, igrao finale Premijer futsal lige Bosne i Hercegovine, koliko daleko možete u ovoj sezoni?

-Cilj je u ovoj sezoni nakon 18. kola biti među šest najboljih ekipa na prvenstvenoj ljestvici, a onda ćemo u doigravanju vidjeti kolike su nam granice, kazao je za Hercegovina.info Zvonimir Ćavar.

https://www.hercegovina.info/vijesti/sport/nogomet/foto-u-odlicnoj-utakmici-brotnjo-bolji-od-tanga-fantasticna-vecer-zvonimira-cavara-173411#news_view