Mladost iz Širokog Brijega jesenski prvak Međužupanijske lige

HNK Mladost Široki Brijeg
. Naime, momčad Bužana iz Prisoja nije se pojavila na gostovanju u Širokom Brijegu, pa je domaća Mladost bez borbe uknjižila nove bodove. To je ujedno značilo da je naša momčad u prvoj sezoni svoga postojanja osvojila titulu jesenskog prvaka, bez obzira kako narednog vikenda završili susreti ranije odgođenog 4. Kola.

U susretu koji je ove nedjelje odigran viđena je prava golijada, a Šator je u Glamoču s 5:2 "nokautirao" Drinovce. Zanimljivo, mreže se nisu tresle sve do 41. minute kada je domaćin poveo da bi u nastavku gosti postigli dva brza zgoditka i kreirali preokret. Ipak, Šator je u završnici susreta napravio novi preokret i sa četiri uzastopna pogotka slavio s 5:2.

Ovom prilikom zahvaljujemo svima onima koji su u prvoj sezoni HNK Mladost podržali naš rad, a vjerujemo kako će u nastavku sezone biti još više onih koji će to tek učiniti. Posebno zahvaljujemo igračima na velikom odzivu, profesionalnom pristupu treninzima i utakmicama, dakako i stručnom stožeru koji je odlično posložio sve kockice, kao i navijačima koji su u sve većem broju pratili nastupe našeg kluba. Uopće ne sumnjamo kako ćemo njihovu podršku imati i u nastavku sezone, te do samog kraja natjecanja zadržati lidersku poziciju, a time i izboriti plasman u viši rang natjecanja.

Dakako, zahvaljujemo i svim medijima, koji su prepoznali naš rad, te u okvirima svojih mogućnosti popratili i utakmice i sva ostala važnija zbivanja u i oko kluba. Hvala svima.

Rezultati 5. Kola:
Mladost - Bužan 3:0bb, Šator - Drinovci 5:2. Slobodan je bio Junak.

Poredak:
1. Mladost 3-1-0 (9:1) 10
2. Junak 2-0-1 (11:2) 6
3. Šator 1-0-2 (5:13) 3
4. Drinovci 0-1-1 (3:6) 1
5. Bužan 0-0-2 (1:7) 0

Raspored 4. Kola (nedjelja, 25. listopada):
Bužan - Šator, Drinovci - Junak, slobodna je Mladost.