FOTO  Mladi nogometaši Širokog Brijega ostvarili veliki uspjeh na međunarodnom turniru

Široki Brijeg pioniri

Pioniri Širokog Brijega osvojili 2. mjesto

U najjačoj kategoriji 2000.godište mladi nogometaši Širokog Brijega priredili su veliko iznenađenje potpuno zasluženo osvojivši 2.mjesto. Iako su nogometaši trenera Kožula bili smješteni u najtežoj grupi uspjeli su izboriti plasman u četvrtfinale gdje su odmjerili snage s odličnom ekipom Adriatica koju su eliminirali na jedanaesterce.

Posebno treba istaknuti njihovu polufinalnu utakmicu protiv jedne od najjačih nogometnih škola u Italiji - Atalante iz Bergama. Atalanta koja je dotada suvereno dobijala sve protivnike na turniru nije uspjela stvoriti ozbiljniju šansu pred vratima Širokog Brijega za što najveće zasluge pripadaju treneru Kožulu i momcima koji su "ginuli" na terenu.

Ipak u finalu se osjetio trag dvije teške utakmice koje su odigrali prije i nisu se uspjeli ozbiljnije suprotstaviti Slaven Belupu koji je ranije izbacio dvije najbolje hrvatske ekipe Dinamo i Hajduk.

Čestitke pionirima Širokog Brijega i treneru Kožulu koji su pokazali da hrabrom i borbenom igrom sve je moguće iako im nitko nije davao velike izglede.

Ovaj uspjeh na turniru pioniri Širokog Brijega poklonili su svom treneru za rođendan!

Mlađi pioniri Širokog Brijega treći na turniru

Uz pionire Širokog Brijega također veliki uspjeh ostvarili su i mlađi pioniri pod vodstvom trenera Lončara koji su završili na 3. mjestu iza Splita i Međimurja.

HERCEGOVINA.info