Mladi nogometaši Širokog Brijega na posudbi u hrvatskom drugoligašu

ilija mašić, NK Široki Brijeg, NK Croatia Zmijavci, luka knežević
NK Širok Brijeg

Postignutim dogovorom dvaju prijateljskih klubova, mladi igrači NK Široki Brijeg Luka Knežević i Ilija Mašić proljetni dio sezone igrat će na posudbi u hrvatskom drugoligašu NK Croatia Zmijavci.

Dvadesetogodišnjem Luki Kneževiću, koji igra na poziciji desnog krila, ovo je drugi angažman u Zmijavcima u kojima je odigrao vrlo zapaženu jesensku polusezonu 2018. godine i bio jedna od važnih karika momčadi u borbi za 2. HNL. Nakon toga je igrao za NK GOŠK Gabela u premijerligaškom društvu i upisao 8 nastupa.

Ove je sezone mladi Livnjak u jesenskom dijelu u dresu NK Široki Brijeg upisao dva nastupa. Svoj debi za matični klub zabilježio je u porazu od FK Tuzla City (1:3) na Pecari 15. rujna 2019.

I Tomislavgrađanin Ilija Mašić ima 20 godina, a igra na poziciji defanzivnog veznog igrača. Prvu seniorsku sezonu proveo je na posudbi u hrvatskom trećeligašu NK Neretvanac Opuzen. Jedini službeni nastup u dresu NK Široki Brijeg upisao je u velikoj pobjedi (3:2) nad FK Sarajevo u utakmici 1/8 finala Kupa BiH odigranoj 2. listopada 2019.

Tako će se njih dvojica pridružiti našem Josipu Bešliću i na SRC Marijan Šuto-Mrma pokušati izboriti za potrebnu minutažu, a onda i povratak na Pecaru, priopćili su iz NK Široki Brijeg.

https://www.facebook.com/igraj.siroki/posts/3333982809965094