Mladen Bartolović: Nitko sretniji od mene ako zabijem Hajduku

HNK Cibalia, nk slaven belupo, mladen bartolović, Cibalia, Hajduk
Za razliku od tog prvenstva, u ovu su sezonu igrači Cibalije ušli lošije za četiri boda, dvije pobjede, jedan neodlučen rezultat i čak četiri poraza. Vrlo važna karika momčadi Cibalije Mladen Bartolović u obje je sezone, kada je riječ o efikasnosti, ušao na isti način. Prošle, kao i ove sezone, u prvih sedam kola postigao je dva pogotka, jedan u prvom kolu, jedan u sedmom. Poslije pobjede u Zagrebu, protiv Lučkog, situacija je među igračima sigurno nešto bolja.

- U svlačionici je raspoloženje mnogo bolje poslije Lučkog i pobjeda protiv njih nam je dobro došla da se smirimo i mnogo svjetlije gledamo prema sljedećim utakmicama. Što se tiče pogodaka, nitko sretniji od mene da postignem protiv Hajduka još jedan. Ipak, smatram kako uopće nije važno tko će postići pogodak, više je važno da mi dobro odigramo. Vjerujem da ćemo u tome uspjeti i da ćemo ostvariti pozitivan rezultat - rekao je bivši napadač Hajduka za Glas Slavonije.
Dinamo je protiv Reala pokazao kako i "mali" klubovi mogu odigrati dobro protiv velikih, ako za to postoji dovoljna želja, naravno uz uvjet da su igrači dovoljno fizički spremni za takvo što. Mogu li igrači Cibalije nešto slično pokušati ostvariti protiv Hajduka?

- Viroza je sigurno ostavila traga na nama, međutim to je prošlo i ne treba se više vraćati na to. Najvažnije je da u ovom trenutku pružimo svoj maksimum, a možda će trebati i malo više od toga ako želimo, a želimo, ostvariti pozitivan rezultat.

Dosta se toga promijenilo, u igračkom smislu, u Hajduku otkako je Bartolović bio u Splitu, no mentalitet zasigurno nije, a isto tako ni želja za pobjedom u Vinkovcima. Uzevši u obzir da je Hajduk rijetko u Vinkovcima uzimao kompletan plijen i činjenicu da igračima nedostaje određena doza fizičke spreme, može li Cibalia na sve to odgovoriti kvalitetno, i kako?

- U prvom redu, moramo protiv Hajduka biti jako strpljivi, utakmica traje 90 minuta i ne trebamo srljati, jer nam se takav pristup obio o glavu protiv Belupa. Hajduk je sklop jako dobrih igrača i protiv njih će nas svaka greška skupo stajati, zato moramo biti jako, jako oprezni i maksimalno strpljivi. Sigurno je da ćemo doći do prilika, a njih tada moramo iskoristiti. Nadam se i vjerujem da ćemo ih iskoristiti i na kraju ostvariti željeni rezultat - rekao je Mladen Bartolović za Glas Slavonije