Mišo Krstičević: Ako ne realiziraš šanse, dođe ti kazna!

zrinjski-velež
Trener Plemića, Krstičević je kazao kako je takav nogomet ako ne realiziraš svoje šanse dođe ti kazna.

"Mislim kako smo danas odigrali jednu odličnu utakmicu i zadovoljan sam s momcima jer smo imali puno šansi, zicera, iako smo promašili penal. Žao mi je jer momci su željeli pobjedu, ali ovo je samo prvi dio, u uzvratnoj utakmici za sedam dana u Vrapčićima probati ćemo napraviti sve kako bi prošli u polufinale", priznao je Krstičević.

Za tjedan dana odigrati će se odlučujuća utakmica u kojoj Zrinjski mora izboriti pobjedu kako bi prošao u polufinale Kupa.

"Igrati ćemo napadački i otvoreno te pritisnuti Velež, ali i paziti da nas ne kazne brzom kontrom.
Zadnju utakmicu koju smo igrali bila je lošija igra ali pozitivan rezultat, a danas je igra bila na boljem nivou iako rezultat nije bio zadovoljavajući za navijače", veli Krstičević.

S druge strane trener Veleža Nedim Jusufbegović izjavio je kako je zadovoljan učinjenim poslom svoje momčadi i kako se imaju čemu nadati u drugoj utakmici po ovom rezultatu.

"Međutim, nisam zadovoljan na koji smo način otvorili utakmicu i kako smo kontrolirali duge lopte što nam je predstavljalo problem dugi niz utakmica.Brzom kontrom i polukontrom kroz kratke pasove došli smo do zadnje linije Zrinjskog i izborili jedanaesterac", otkrio je trener Veleža.

Postigli smo dva važna pogotka u ovoj utakmici ali moramo dosta bolje odigrati drugu utakmicu ako želimo prolaz., dodao je na kraju Jusufbegović./HMS/