Miroslav Stevanović odbio produžiti ugovor sa Željezničarom

Miroslav Stevanović
Miroslav Stevanović
"Žao nam je zbog ovakvog ishoda pregovora, jer je Stevanović u ove dvije sezone svojim ponašanjem i odnosom prema plavom dresu bio primjer vrhunskog profesionalca, odnosno primjer kako se treba ponašati jedan nogometaš najtrofejnijeg bh. kluba. Ne sumnjamo da će tako ostati i u proljetnom dijelu sezone i od Stevanovića očekujemo čak i bolje partije", navodi se u priopćenju.

Tijekom pregovora, ističe se, menadžer Stevanovića, Menaf Kodro ni u jednom trenutku nije korigovao zahtjeve, odnosno prilagodio ih mogućnostima kluba, a zahtjevi su bili takvi da ih ne bi mogao ispuniti nijedan klub u BiH, a vjerojatno ni u regiji.

Uprava kluba je s druge strane uradila sve što je mogla, Stevanoviću je ponuđen ugovor prema kojem bi bio najplaćeniji igrač u timu, čak uz opciju odlaska na ljeto uz minimalno obeštećenje, dodaje se.

"To potvrđuje da je od početka pregovora cilj bio da igrač bez odštete po isteku ugovora napusti klub, usprkos tome što je FK Željezničar u proteklom periodu omogućio Stevanoviću povratak u pravu formu te povratak statusa reprezentativca", istaknuto je u priopćenju Željezničara.

Miroslav Stevanović ima važeći ugovor s "plavim" do lipnja ove godine i trenutno se nalazi na pripremama u Međugorju.

Na kraju ove sezone ugovor ističe i Ajdinu Mujagiću, koji je također odbio potpis novog ugovora.

FENA