FOTO/VIDEO  Mini liga u futsalu: Dvije pobjede i poraz mladih Plemića protiv Međugorja

MAS liga Zrinjski - Medjugorje

Kao što smo već ranije javljali najmlađi uzrasti Plemića osvojili su sjajna prva mjesta u uzrastima 2007., 2008. i 2009. DFA lige. Uzrast 2009. nakon subotnjeg osvajanje titule prvaka DFA lige za regiju Mostar u nedjelju su imali utakmicu Mini lige u futsalu, a za protivnika su imali momčad Međugorja.

Mladi Plemići ponovno su pokazali svoj raskošni talent i dominirali tijekom cijelog susreta te golovima Lovro Škrobe, Josip Buhovca, David Džidića i Luka Lovrića slavili sa 4:1. jedini gol za momčad Međugorja postigao je Nikola Sivrić.

Odmah nakon što su proslavili osvajanje prvog mjesta DFA lige mladi nogometaši Zrinjskog 2008. godišta morali su odigrati utakmicu sa svojim vršnjacima iz Međugorja. Umor je očito učinio svoje te su Plemići poraženi 4:1. Jedini gol za Zrinjski postigao je Davor Miloš, dok su strijelci za Međugorje bili Ivano Bradvica 2, Josip Ostojić i Kristijan Sušac.

Godišta 2008. i 2009. trenira Dragan Vrdoljak.

U subotu su na teren u Arena Sport Centru istčali i nogometaši HŠK Zrinjski rođeni 2006. godine. Za protivnika su imali momčad NK Međugorja. U dosta zanimljivoj utakmici slavili su mladi Plemići sa 2:0. Oba pogotka za HŠK Zrinjski postigao je Luka Cvitković, a ovo godište vodi Tihomir Skoko.

Više fotografija pogledajte OVDJE.

HERCEGOVINA.info